The Voice: "Παραιτούμαι!" - Αγανακτισμένος ο Σάκης Ρουβάς

Σηκώθηκε από την καρέκλα του ξαφνικά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Voice:

Στην σκηνή του The Voice ανέβηκε το βράδυ της Κυριακής (31/10) η Ορνέλα. Η ίδια εντυπωσίασε τους πάντες με την εμφάνιση της ενώ μάλιστα κατάφερει να κάνει άνω κάτω τους coaches!

«Έρχομαι στο The Voice προκειμένου να αποκτήσω αναγνωρισιμότητα και να καταφέρω να κάνω κάτι παραπάνω για την καριέρα μου», είπε η παίκτρια και έκανε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και τις 4 καρέκλες να γυρίσουν!

Η Έλενα άρχισε να την ρωτάει διάφορα για την καταγωγή της και σε κάποια φάση η κουβέντα έφτασε στους δυο κηπουρούς της. Εκείνη την στιγμή, ο Σάκης σηκώθηκε αγανακτισμένος από την καρέκλα του, με τον τραγουδιστή να λέει χαρακτηριστικά: «Παραιτούμαι, όλο συγγενείς βρίσκεις…».

Η Έλενα πήρε αμέσως μετά τον λόγο και σχολίασε: «Εσύ έχεις αυτό το όνομα διάσημης κι εμένα οι κηπουροί μου λέγονται Έλτον και Έλβις». Τελικά κατάφερε και την έπεισε να πάει στην ομάδα της ενώ λίγο νωρίτερα η τραγουδίστρια είπε και μια επική ατάκα σε μια συμμετέχουσα!

Η εμφάνιση της Ορνέλας στο The Voice και η... αγανάκτηση του Ρουβά

Επέστρεψε στο σόου μετά από 6 χρόνια - Είχε φτάσει στα Battles

Να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στο The Voice θέλησε ένας παλιός διαγωνιζόμενος για αυτό και επέστρεψε στην σκηνή του μουσικού τάλεντ σόου το βράδυ της Κυριακής (31/10).

Ο λόγος για τον Απόστολο Μελή, ο οποίος είχε βρεθεί στο Voice το 2015, όταν βρισκόταν ακόμα στον ΑΝΤ1! Ο 43χρονος τραγουδιστής επέλεξε να ερμηνεύσει το κομμάτι «Ποτέ» του Μανώλη Μητσιά.

Ωστόσο, το ταξίδι του τέλειωσε γρήγορα και άδοξα, μιας και καμιά καρέκλα δεν γύρισε για να τον διεκδικήσει.