GNTM 4: Μπήκε νέος παίκτης - Άφωνοι όλοι στο σπίτι

Με αφορμή την οικειοθελή αποχώρηση του Βασίλη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Μπήκε νέος παίκτης - Άφωνοι όλοι στο σπίτι

Με αφορμή την οικειοθελή αποχώρηση του Βασίλη Παρωτίδη από το GNTM 4, ένας νέος παίκτης εισέβαλε στο ριάλιτι μοντέλων, το βράδυ της Δευτέρας (1/11).

Ο λόγος για τον Αιμιλιάνο, ο οποίος ήταν ένας από τους επιλαχόντες και βρισκόταν όλον αυτόν τον καιρό stand by. Ευτυχώς για εκείνον, υπήρξε οικειοθελή αποχώρηση και το όνειρο του στον χώρο του μόντελινγκ ξεκίνησε χάρη σε αυτή.

Όλοι μόλις τον είδαν να μπαίνει μέσα στη βίλα με την βαλίτσα του έπαθαν σοκ, με αρκετούς να δηλώνουν πως είναι άδικο και άλλοι να χαίρονται πολύ με την παρουσία του.

Η εισβολή του Αιμιλιάνου στο GNTM 4

Είναι ζευγάρι και φτάνουν μαζί στην τελική 5αδα - Αποκλειστικό spoiler για το GNTM 4

Χαμός γίνεται στο σπίτι του GNTM 4 και το Youweekly.gr έχει σούπερ αποκλειστικό για το ποια πρόσωπα θα καταφέρουν να φτάσουν στην τελική πεντάδα!

Και για τον φετινό κύκλο του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων, μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να δούμε πάλι άντρα νικητή στο GNTM 4, μετά την περσινή νίκη του Ηρακλή Τσουζίνοφ. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες στην τελική πεντάδα του παιχνιδιού του Star θα φτάσουν τέσσερις άντρες και μόλις μία γυναίκα.

Σύμφωνα με πηγές του Youweekly.gr, λοιπόν στην πεντάδα του παιχνιδιού θα είναι η Όλγα, ο Κωσταντίνος, ο Αγγαίος, η Ειρήνη και ο Στυλιανός!

Επίσης, επειδή το ρεπορτάζ μας δεν σταματάει εδώ! Αξίζει να σημειωθεί πως η Όλγα έχει έρθει πάρα πολύ κοντά με τον... Στυλιανό! Κάποια στόματα, μάλιστα, που τους βλέπουν και πίσω από τις κάμερες αναφέρουν πως δεν είναι ένα απλό φλερτ αλλά μιλάμε για... σχέση!

Στυλιανός GNTM 4 τελική πεντάδα

TAGS