5x5: Έκτακτη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το παιχνίδι του Μάρκου Σεφερλή

Θα υπάρξει αλλαγή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
5x5: Έκτακτη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το παιχνίδι του Μάρκου Σεφερλή

Μετά την προσθήκη των Ράδιο Αρβύλα στον τηλεοπτικό σταθμό, το αγαπημένο καθημερινό παιχνίδι του ΑΝΤ1 «5Χ5», με τον μοναδικό Μάρκο Σεφερλή, έρχεται στην παρέα μας σε νέα ώρα, αλλά δεν χάνει τίποτα από το κέφι, το χιούμορ και τη φαντασία του.

Από τις 8 Νοεμβρίου, και καθημερινά στις 16:30, ο Μάρκος Σεφερλής μαζί με τους παίκτες του θα μαντεύουν τι απάντησε η κοινή γνώμη σε απλές ερωτήσεις που κρύβουν, όμως, απίστευτες απαντήσεις.

Κάθε απόγευμα, στις 16:30, δύο αντίπαλες ομάδες, από 5 μέλη η κάθε μία, ψάχνουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις, σε καθημερινές, απλές ερωτήσεις. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, περνάει στον τελικό γύρο, διεκδικώντας 5.000 ευρώ. Η νικήτρια ομάδα έχει το δικαίωμα να παίξει και στα επόμενα δύο επεισόδια, εφόσον συνεχίζει τις νίκες, και να διεκδικήσει μέχρι και 15.000 ευρώ!

Παίκτες Χ 5, ερωτήσεις Χ 5, γέλιο Χ 5 και ένας παρουσιαστής που κάνει για… 5 έρχονται καθημερινά στον ΑΝΤ1, στις 16:30.

«Έχει να κάνει καθαρά με το χιούμορ και τη φαντασία» - Οι δηλώσεις του Μάρκου Σεφερλή για το 5x5

Ο Μάρκος Σεφερλής παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Τηλεθεατή και μίλησε για το νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι, «5X5», που παρουσιάζει.

- Ξανά στον ΑΝΤ1 με ένα τηλεπαιχνίδι;

«Είμαι παιδί του ΑΝΤ1, ξεκίνησα την καριέρα μου εδώ με το "Τaxi" και στην πάροδο των χρόνων έχω κάνει πολλές εκπομπές. Είμαι εκεί χωρίς να κάνω καινούργιες παραγωγές, με συστηματική προβολή των παραστάσεων μου. Έτσι, υπάρχει μια καλή σχέση. Ψάχνοντας, λοιπόν, να βρούμε σε τι καινούργιο θα συνεργαστούμε, βρέθηκε η ιδέα γι' αυτό το τηλεπαιχνίδι, που έχει μεγάλη επιτυχία όπου κι αν έχει προβληθεί.

Εδώ προβλήθηκε με την ίδια επιτυχία από διάφορους καταπληκτικούς παρουσιαστές: Βλάσης Μπονάτσoς, Σπύρος Παπαδόπουλος και Χρήστος Φερεντίνος. Αυτό που κάνω εγώ δεν είναι κάτι καινούργιο, καινούργιος είναι ο τρόπος παρουσίασης και το κόνσεπτ, καθώς αντίπαλες είναι δύο οικογένειες. Εμείς τολμήσαμε και επιδιώξαμε να έρθουν στο πλατό άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Στα γύρισματα που έχουμε κάνει, έχουμε φιλοξενήσει από παιδιά 13 χρόνων έως και παππούδες και γιαγιάδες των παιδιών αυτών».

-Και πέτυχε η νέα συνταγή;

«Ναι, είναι πολύ ωραίο το αποτέλεσμα, είναι άνθρωποι που ξέρω ότι με βλέπουν και με αγαπούν όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί τους μπορώ να παράγω γέλιο με μια απλή κουβέντα, δημιουργώ αστεία και έχουν κι εκείνοι τη διάθεση να ανταποκριθούν. Το παιχνίδι δεν έχει να κάνει με ερωτήσεις γνώσεων, που δυσκολεύουν και αγχώνουν τον παίκτη ή τον κάνουν να αισθανθεί άσχημα και αμήχανα. Έχει να κάνει καθαρά με το χιούμορ και τη φαντασία του. Τα συστατικά αυτά κάνουν το παιχνίδι διαφορετικό. Σπάμε τους κώδικες και περνάμε καλά».