GNTM 4: «Κάνει σαν drama queen» - Μεγάλη αναστάτωση μετά τα disavantage

«Η διπροσωπία της Κυβέλης θα φανεί»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: «Κάνει σαν drama queen» - Μεγάλη αναστάτωση μετά τα disavantage

Η απόφαση της Κυβέλης να δώσει το ένα από τα δύο disavantage στον Κωνσταντίνο στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 4 σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και μάλιστα χώρισε για τα καλά στο σπίτι δε δύο στρατόπεδα, αφήνοντας το νερό μοντέλο στη μέση.

Από τη μία οι "quadrifolio", έκραξαν τον Κωνσταντίνο κατηγορώντας τον πως κάνει σαν drama queen, ενώ από την άλλη, η παρέα του Κωνσταντίνου μίλησε για την διπροσωπία της Κυβέλης, η οποία αργά ή γρήγορα θα φανεί και στην άλλη παρέα.

Οι "μπηχτές" των παικτών του GNTM 4

Οι απειλές που δέχθηκε η Κυβέλη

Μία απρόσμενη αποκάλυψη έκανε στο σημερινό (2/11) επεισόδιο του GNTM 4 η Κυβέλη, η οποία μετά την κατάκτηση της καλύτερης φωτογραφίας, έχει την ευκαιρία να δώσει disavantage σε κάποιους συμπαίκτες της.

Όπως εξήγησε λοιπόν η Κυβέλη, η νέα της παρέα την προσέγγισε και της εξήγησε πως αν έχει σκοπό να δώσει disavantage σε κάποιον από αυτούς, θα έχει σοβαρές επιπτώσεις. Η ίδια τα εξομολογήθηκε όλα στον Γιάννη και εκείνος της είπε πως δεν πρέπει να λαμβάνει υπόψη όσα της λένε.

Η Κυβέλη άλλαξε παρέα κατά τη διακοπή των γυρισμάτων καθώς βρήκε... παρηγοριά μετά τη ρήξη στη σχέση της με την αρχική της παρέα. Μάλιστα, η Κυβέλη έκοψε εντελώς επαφές και με την Ειρήνη, με την οποία ήταν κοντά από το πρώτο λεπτό στο παιχνίδι.