Big Brother 2: Ο Νάσος "άδειασε" τον Ισίδωρο - «Είναι η αρχή και το τέλος της ίντριγκας»

Τον έχει βάλει στο στόχαστρο και δεν τον αφήνει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Ο Νάσος

Η είσοδος του Νάσου στο Big Brother 2 έφερε μεγάλες αντιδράσεις στο σπίτι. Ένα από τα πρόσωπα τα οποία ενόχλησε ιδιαίτερα ήταν ο Ισίδωρος, με τον οποίο από την πρώτη κιόλας μέρα υπήρξαν εντάσεις και σχόλια.

Μάλιστα, ο Νάσος έχει δείξει πως δεν διστάζει να πει τη γνώμη του για τους συμπαίκτες του, πάντα βέβαια στο παρασκήνιο.

Αυτή τη φορά λοιπόν, μιλώντας στον Μεγάλο Αδερφό στο δωμάτιο επικοινωνίας, του εξήγησε πως ο Ισίδωρος είναι αυτός που δημιουργεί όλες τις ίντριγκες στο σπίτι.

Τα σχόλια του Νάσου για τον Ισίδωρο στο Big Brother 2

Ο καυγάς της Μαίρης και της Ευδοκίας

Η Ευδοκία ως νέα αρχηγός στο σπίτι του Big Brother 2, ανέλαβε να παρουσιάσει στους συμπαίκτες της το πρόγραμμα της εβδομάδας, γεγονός που δημιούργησε μεγάλες εντάσεις μέσα στο σπίτι. Ένα από τα πρόσωπα που τσακώθηκαν με την Ευδοκία ήταν και η Μαίρη.

Συγκεκριμένα, η Ευδοκία πρότεινε να φτιάξουν χειροτεχνίες με αλουμινόχαρτο και η Μαίρη διαφώνησε καθώς θεώρησε πως αυτή η κίνηση είναι σπατάλη, ενώ η ίδια κάνει πάντα ανακύκλωση και προσέχει.

Η Ευδοκία τότε της είπε πως την έχει δει να κάνει λάθη στην ανακύκλωση και πως μάλλον δεν ακολουθεί και τόσο πολύ τους κανόνες. Αμέσως μόλις το άκουσε, η Μαίρη έγινε έξαλλη και οι δυο κυρίες ανέβασαν πολύ τους τόνους.