Elif: Σατανικά σχέδια εναντίον Σαφάκ - Ζουλιντέ! «Αυτός ο έρωτας είναι παρελθόν...»

Οι σημερινές 4/11 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Σατανικά σχέδια εναντίον Σαφάκ - Ζουλιντέ! «Αυτός ο έρωτας είναι παρελθόν...»

Από 40 κύματα έχει περάσει η σχέση Σαφάκ και Ζουλιντέ στην τούρκικη σειρά Elif. Μετά την επιστροφή του πρώην της που είναι και πατέρας του παιδιού της, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Σε συνεργασία με την μητέρα του Σαφάκ και την γυναίκα που τον θέλει δικό της, προσπαθούν να καταστρέψουν τον έρωτα τους για να τους χωρίσουν οριστικά. Θα τα καταφέρουν;

Οι 4/11 εξελίξεις της Elif

Η Ασλί πανικοβάλλεται όταν συνειδητοποιεί ότι ξέχασε έναν σημαντικό φάκελο για τη δουλειά στο σπίτι. Η Ασλί σκέφτεται να προειδοποιήσει τον Κερέμ σχετικά με τη Ράνα και τις κινήσεις της. Η Παρλά συναντάει την Ασλί στην εταιρία. Αργότερα ο Κερέμ επιστρέφει με την Παρλά στο σπίτι γιατί νιώθει άρρωστος.

Η Παρλά του προτείνει να πάνε διακοπές. Η Αλέβ αποκαλύπτει στη Λεμάν τα σχέδια της σχετικά με τη Ζουλιντέ και τον Σαφάκ. Η Ματσιντέ φροντίζει τον Κερέμ και του δείχνει όλη την αγάπη της. Η Μελέκ αναζητά την εταιρία, που δουλεύει η Ασλί..

Ο Κερέμ υπερασπίζεται την Ασλί

Σε λίγες ημέρες θα δούμε τον Σεντάτ να συνεχίζει να κουτσομπολεύει τη Μελέκ σε όλη τη γειτονιά, έχοντας ένα νέο σχέδιο για να την πλησιάσει. Ο Εμιρχάν πηγαίνει στο σπίτι του Σαφάκ για να κάνει μια σχολική εργασία και η Λεμάν χαίρεται πολύ όταν τον βλέπει.

Ο Κερέμ πηγαίνει την Ασλί σπίτι της αλλά τους βλέπει ο Σεντάτ. Όταν ο Κερέμ απομακρύνεται, ο Σεντάτ μιλάει άσχημα στην Ασλί. Όμως ο Κερέμ τους βλέπει, επιστρέφει και χτυπάει τον Σεντάτ για να του δώσει ένα μάθημα. Μετά από αυτό το επεισόδιο, ο Σεντάτ θυμώνει ακόμα περισσότερο με την Ασλί. Η Κιγιμέτ ακούει τη Ματσιντέ να μιλάει στον Λεβέντ για την ασθένειά της και χαίρεται με τη δυστυχία της αδελφής της.