Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Σ' αγαπάω μεν αλλά: Ο Μάκης και η Ηλιάνα θα έρθουν πιο κοντά

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Σ' αγαπάω μεν αλλά: Ο Μάκης και η Ηλιάνα θα έρθουν πιο κοντά
TV24 04.11.2021 11:23
Από Ίρις Βίλα

Στο σημερινό επεισόδιο (4/11) της νέας σειράς του Open, Σ' αγαπάω μεν Αλλά, οι εξελίξεις θα είναι για άλλη μια φορά αρκετά ιδιαίτερες καθώς ο Μάκης και η Ηλιάνα θα ξυπνήσουν στο ίδιο κρεβάτι.

Τι θα δούμε σήμερα στο Σ' αγαπώ μεν Αλλά

Ο μεγάλος ανταγωνιστής του Δάνου, ο γνωστός Φαφαλιάτζος, κάνει ραντεβού με τον Παύλο και το Μάκη και τους προτείνει συνεργασία με πολλά παραπάνω χρήματα.

Η μητέρα της Δάφνης, η Πηνελόπη, έχει μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό, και μαζί της φέρνει… άλλον αέρα. Παράλληλα ο γυναικολόγος της Δάφνης μόλις έχει φύγει απ’ την Αθήνα, και πρέπει οπωσδήποτε να βρει αντικαταστάτη.

Ο Μάκης και η Ηλιάνα ξυπνάνε στο ίδιο κρεβάτι και συνειδητοποιούν ότι πέρασαν τη νύχτα μαζί. Πάνω στον πανικό του, ο Μάκης βρίσκει καταφύγιο στις συμβουλές της Πηνελόπης, μιας και είναι… σεξολόγος.

Ο μεγάλος ανταγωνιστής του Δάνου, ο γνωστός Φαφαλιάτζος, κάνει ραντεβού με τον Παύλο και το Μάκη και τους προτείνει συνεργασία με πολλά παραπάνω χρήματα. Κι εκεί που όλοι είναι έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους, τελικά, με απρόσμενο τρόπο, καταλήγουν ακριβώς εκεί που ξεκίνησαν. Δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε.

Η υπόθεση της νέας σειράς του Open

Ο Παύλος και η Δάφνη, είναι ένα σύγχρονο ζευγάρι που προσπαθεί να λύσει όλα του τα προβλήματα χωρίς να συνειδητοποιεί πως, αν πράγματι κάποτε τα κατάφερνε, η ζωή δε θα είχε κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εκρηκτικοί και οι δύο, φτάνουν στα άκρα, γεγονός που πολλές φορές τους φέρνει στα όρια του χωρισμού. Αλλά αυτό το ζευγάρι μαζί δεν κάνει και χώρια δεν μπορεί! Χωρίζουν, τα ξαναβρίσκουν, ξαναχωρίζουν και η ιστορία συνεχίζεται…

Open νέα σειρά

Σαν να μην έφταναν τα δικά τους προβλήματα, γύρω τους οι οικογένειές τους, οι φίλοι τους και τα αφεντικά τους, οι οποίοι παρά τις καλές τους προθέσεις, δημιουργούν τα μεγαλύτερα μπερδέματα. Το «Σ’ αγαπάω μεν αλλά…» είναι μια φρέσκια και μοντέρνα κωμωδία βασισμένη στην εξαιρετικά πετυχημένη ισραηλινή σειρά «Life isn’t everything».

Τον Παύλο και την Δάφνη υποδύονται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Ευσταθία Τσαπαρέλη. Ακόμα παίζουν οι ηθοποιοί Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Ανδριανού.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα. Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» για λογαριασμό του OPEN.

Σ’ αγαπάω μεν αλλά Open

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σ' αγαπάω μεν αλλά (29/10): Η Δάφνη έχει μία ξεχωριστή αποκάλυψη για τον Παύλο

Σ' αγαπάω μεν αλλά 28/10: Ο Παύλος βρίσκεται με μια παλιά του συμμαθήτρια που ήταν ερωτευμένος μαζί της

Share