The Bachelor 2: Ξέσπασε σε δάκρυα ο Αλέξης - Τι συνέβη

Έδειξε την ευαίσθητη πλευρά του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Ξέσπασε σε δάκρυα ο Αλέξης - Τι συνέβη

Μια πολύ τρυφερή έκπληξη είχε ετοίμασει ο Αλέξης για τα κορίτσια στο αποψινό 4/11 επεισόδιο του The Bachelor, με τον ίδιο μάλιστα να μην μπορεί να συγκρατήσει την συγκίνησή του.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης αποφάσισε να φέρει τα αγαπημένα αντικείμενα των κοριτσιών προκειμένου να εξομολογηθούν μερικές αναμνήσεις τους από την παιδική τους ηλικία.

Η Γιώτα -που τσακώθηκε προηγουμένως με τον Αλέξη- όταν φόρεσε μια μπλούζα στην οποία απεικονιζόταν η ίδια μικρή, διηγήθηκε πόσο όμορφα μεγάλωσε με τους γονείς της: «Όταν ήμουν μωρό, η μαμά μου με έπαιρνε στην δουλειά κι ήμουν ντροπαλή. Άκουγα πάρα πολύ, δεν ξέρω τι άλλαξε στην πορεία. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων κι υπερήφανη γιατί οι γονείς μου είναι δύο υπέροχοι άνθρωποι και μου λείπουν πολύ» είπε με δάκρυα στα μάτια η Γιώτα, με αποτέλεσμα να συγκινηθεί και ο Αλέξης!

Τα δάκρυα του Αλέξη στο The Bachelor 2

Έφτασε η απόφαση από τον ALPHA για το The Bachelor 2

Μεγάλο σούσουρο έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με το The Bachelor 2, με αφορμή τα πλάνα που προβάλλονται σε πανελλήνια εμβέλεια στην prime time ζώνη. Μάλιστα, ρεπορτάζ του Πρωινού ανέφερε πως ο ALPHA έχει αποφασίσει να κόψει το συγκεκριμένο πρότζεκτ καθώς κάνει κακό στην εικόνα του σταθμού.

Όπως φαίνεται το εν λόγω ρεπορτάζ έχει πέσει κατά πολύ έξω καθώς κάθε άλλο παρά κόβεται το The Bachelor 2. Τα γυρίσματα έχουν φτάσει σε τελικό στάδιο αν και ήδη έχει κυκλοφορήσει το όνομα της νικήτριας (δείτε εδώ ποια κερδίζει τον Αλέξη Παππά).

O ALPHA θέλησε να απαντήσει με τον δικό του τρόπο στα δημοσιεύματα που θέλουν το The Bachelor να κόβεται και αυτό ήρθε με ένα ακόμα «καυτό» πλάνο από την πισίνα της βίλας. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το κανάλι έχει αποφασίσει να μην αλλάξει καθόλου το φορμάτ του ριάλιτι μέχρι το τέλος της σεζόν και να δείξει εμπιστοσύνη στο προϊόν που πέρυσι έφερε τόσο μεγάλη επιτυχία.

Bachelor ALPHA