Big Brother 2: Έξαλλη η Ανχελίτα - Αρνήθηκε να παίξει το παιχνίδι της Ευδοκίας

"Πείτε με κομπλεξική, πείτε με όπως θέλετε αλλά..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Έξαλλη η Ανχελίτα - Αρνήθηκε να παίξει το παιχνίδι της Ευδοκίας

Μετά τις σοβαρές αλλά και πολλαπλές εντάσεις που προκάλεσε στο χθεσινό (3/11) επεισόδιο του Big Brother με τις πρωτοβουλίες της, η Ευδοκία αποφάσισε να φτιάξει ένα παιχνίδι προκειμένου να σπάσει τον πάγο και να παίξει με τους συμπαίκτες της.

Η Ευδοκία λοιπόν έφτιαξε μικρούς «πλανήτες» από αλουμινόχαρτα και μέσα έγραφε τα ονόματα των συμπαικτών της και τα έκρυψε στο σπίτι, προκειμένου να τα βρουν.

Ωστόσο, πολλοί παίκτες αρνήθηκαν να συμμετέχουν, ανάμεσα τους και η Ανχελίτα, εξηγώντας της πως δεν είναι η κατάλληλη ώρα για παιχνίδι, αφού είχε προηγηθεί η ψηφοφορία.

Η Ανχελίτα ήταν η παίκτρια που ξέσπασε περισσότερο από όλους, με την ίδια να τονίζει πως είναι μακριά από τις ιδεολογίες αλλά και πως διαφωνεί να χαλάσουν τσάμπα αλουμινόχαρτο.

Η άρνηση της Ανχελίτα να παίξει το παιχνίδι της Ευδοκίας στο Big Brother 2

Εντελώς αγνώριστη - Βίντεο της Ανχελίτα πριν τις πλαστικές

Η Ανχελίτα είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα μέσα στο σπίτι του Big Brother 2. Από την πρώτη κιόλας μέρα έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα, τόσο με την εκρηκτική εμφάνισή της όσο και με τη σχέση της με τον Παναγιώτη Πέτσα (δείτε εδώ τρυφερές στιγμές τους).

Η Ανχελίτα είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και μάλιστα πολύ πρόσφατα κυκλοφόρησε και το νέο της τραγούδι, όσο εκείνη βρίσκεται στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Πριν από πέντε χρόνια ωστόσο, δεν ήταν και τόσο γνωστή στον κόσμο και συμμετείχε σε βίντεο κλιπ σαν χορεύτρια. Τότε η Ανχελίτα ήταν και εντελώς αγνώριστη καθώς δεν είχε κάνει ακόμα πλαστική στη μύτη και στα χείλη. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε ξεκάθαρα να δείτε τη διαφορά.