Η ανακοίνωση του MEGA για το Celebrity Game Night της Καρύδη - Τι θα συμβεί απόψε 5/11

Όσα θα δούμε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανακοίνωση του MEGA για το Celebrity Game Night της Καρύδη - Τι θα συμβεί απόψε 5/11

Το Celebrity Game Night επιστρέφει απόψε 5/11 το βράδυ. Η παρέα τους θα είναι σούπερ απολαυστική και τα νούμερα τηλεθέασης του MEGA θα πάρουν "φωτιά" μετά την συγκέντρωση της ομάδας του Παρά Πέντε,

Η ανακοίνωση για το Celebrity Game Night από το MEGA

Nέα διασκεδαστικά παιχνίδια, ξεκαρδιστικές αναμετρήσεις και μοναδική παρεΐστικη ατμόσφαιρα φέρνει τo «Celebrity Game Night» με τη Σμαράγδα Καρύδη, σήμερα, Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 22:00 στο MEGA.

Αυτή την εβδομάδα, οι παίκτες της μίας από τις δύο ομάδες καταφτάνουν από το Κουδουνάρι! Οι ηθοποιοί της πετυχημένης κωμικής σειράς του MEGA «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη και Ντάνιελ Νούρκα αντιμετωπίζουν την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, τον Μέμο Μπεγνή και την Ντόρα Μακρυγιάννη στη δεύτερη ομάδα.

Με κέφι και όρεξη για αστεία, οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα στα παιχνίδια «Έχεις γράμμα», «Popped Quiz», «Show me the music», «Μίλα στην κορνίζα» και «Πού πας;», με στόχο να χαρίσουν τη νίκη στον παίκτη-αρχηγό τους. Στο τέλος της βραδιάς, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό.

Ο Μέμος Μπεγνής ανεβάζει τη διάθεση τραγουδώντας ανάμεσα στα παιχνίδια, μαζί με τους Playmobeat, την μπάντα του «Celebrity Game Night», και τον τραγουδιστή Άρι Πετράκη, που δίνουν το ρυθμό στο παιχνίδι.

«Θα ένιωθα ασφάλεια να πάω σε ένα χώρο μόνο με εμβολιασμένους»

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Not και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Η γνωστή ηθοποιός που είχε δεχθεί επίθεση πριν λίγο καιρό αναφορικά με μερικές δηλώσεις της, ανέφερε πως είναι υπέρ του εμβολίου και κατά του κινήματος.

«Θα ένιωθα ασφάλεια να πάω σε ένα χώρο μόνο με εμβολιασμένους. Εγώ είμαι εμβολιασμένη. Είμαι υπέρ των εμβολίων γενικά, όχι τώρα. Όλο αυτό το αντιεμβολιαστικό κίνημα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια δεν το καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να επιστρέψει η Ιλαρά, μια ασθένεια που την είχαμε καταπολεμήσει.

Η δική μου γενιά δεν το είχε αυτό. Από μικροί όλοι κάναμε τα εμβόλια τα παιδικά. Είμαι εναντίον του αντιεμβολιαστικού κινήματος.

Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που έχουν φοβία, φοβούνται τις παρενέργειες. Κι εγώ φοβάμαι τις παρενέργειες, δεν το έχω εύκολο, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να προφυλαχτούμε, να προφυλάξουμε τους γύρω μας και να ξαναγυρίσουμε στις ζωές μας» ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.