J2US: «Έβγαλες μία φωνή που δεν υποψιαζόμουν ότι διέθετες»

«Με εξέπληξε ευχάριστα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: «Έβγαλες μία φωνή που δεν υποψιαζόμουν ότι διέθετες»

Η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Νίκος Μπάρκουλης έχουν αποδείξει αρκετές φορές στο «J2US» πως είναι πρόθυμοι να φτάσουν έως και στον τελικό του μουσικού φιλανθρωπικού show καθώς έχουν ακούσει μέχρι στιγμής μόνο θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

Μάλιστα, σε σχέση με άλλες εμφανίσεις τους, ο Νίκος Μπάρκουλης απόψε τα πήγε αρκετά καλά με τις προηγούμενες εμφανίσεις του και φάνηκε από τα πρώτα κιόλας σχόλια του παρουσιαστή.

«Κορίτσια ο Μπάρκουλης» αναφώνησε ο Νίκος Κοκλώνης που τον αποθέωσε για τη μαγκιά που έβγαλε στο κομμάτι μέσα από το οποίο έδειξε μία ωριμότητα που δεν περίμενε.

Και ο Σταμάτης Φασουλής όμως είχε μόνο καλά να πει. «Έβγαλες μία φωνή που δεν υποψιαζόμουν ότι διέθετες και με εξέπληξε ευχάριστα».

Η εμφάνιση Μπάρκουλη - Νικόλιζα στο J2US

Ατύχημα για τον Νίκο Μπάρκουλη στη σκηνή του J2US

Ο Νίκος Μπάρκουλης είναι ένα από τα νεαρά ταλέντα που παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου (25/9) στην πρεμιέρα του J2US. Ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποκάλυψε πως όσο βρισκόταν πάνω στη σκηνή του J2US είχε ένα ατύχημα.

Συγκεκριμένα εξήγησε πως βγήκε ο ώμος από τη θέση του, με αποτέλεσμα να πονάει πάρα πολύ την ώρα που έπρεπε να τραγουδήσει στο πλευρό της Εβελίνας Νικόλιζα.

«Ο ένας ώμος μου, δεν ξέρω αν φαίνεται, αλλά είναι πιο κάτω. Είχα ένα ατύχημα και βγήκε ο ώμος μου από τη θέση του», είπε χαρακτηριστικά.