Ήλιος: Η μνήμη του Δημήτρη αρχίζει να επανέρχεται

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (9/11)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ήλιος: Η μνήμη του Δημήτρη αρχίζει να επανέρχεται

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (9/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος, η οποία μάλιστα άλλαξε ώρα λόγω της πρεμιέρας του Ράδιο Αρβύλα, μιας και ο Δημήτρης θα αρχίσει να θυμάται αποσπασματικά πράγματα από το παρελθόν του.

Τι θα δούμε σήμερα στον Ήλιο (9/11)

Η Ελπίδα είναι σοκαρισμένη από την πληροφορία που πήρε από τον κρατούμενο σχετικά με το ποιος είναι τελικά ο γιος του Μενέλαου. Η Εύα πληγωμένη αποκαλύπτει στην Αλίκη ότι είδε τον Ιάσωνα και την Ελένη να φιλιούνται.

Ο Ιάσωνας ομολογεί στον αδελφό του Βασίλη πως είναι ερωτευμένος με την Ελένη και δεν ξέρει πώς να το χειριστεί με την Εύα. Το χτύπημα στην Λένα, παρόμοιο με την επίθεση που έγινε στον Αντώνη, επιβεβαιώνει πως κάποιος στέλνει προειδοποιητικά μηνύματα στον Νικήτα για να τον αναγκάσει να εμφανιστεί.

Ο Δημήτρης αρχίζει να θυμάται αποσπασματικά γεγονότα από το παρελθόν του και υποψιάζεται πως η Νάντια ξέρει γι’ αυτόν περισσότερα απ’ όσα του λέει.

Το ένοχο μυστικό του Δημήτρη που τον ενώνει με την Νάντια

Ο Δημήτρης είναι ακόμη εγκλωβισμένος στην σειρά Ήλιος, ωστόσο αρχίζει να έχει εικόνες από το παρελθόν. Κάποια στιγμή συνειδητοποιεί ότι με τη Νάντια - δείτε εδώ ποια είναι - είναι γνωστοί από παλιά.

TV Ρεπορτάζ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Η Ελπίδα αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Ελένη ότι ξέρει ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλα τα εγκλήματα. «Γιατί δεν μιλάς; Κινδυνεύουν τόσοι άνθρωποι. Ο Φίλιππος είναι νεκρός και δεν ξέρουμε τι έχει απογίνει ο Δημήτρης», της λέει. «Δεν μπορώ γιατί κρατάει τον Ιάσονα και με απειλεί ότι θα τον σκοτώσει», της αποκαλύπτει. Την ίδια ώρα ο Δημήτρης βρίσκει τα δημοσιεύματα για την εξαφάνισή του και επιβεβαιώνει τις υποψίες του για τον ύποπτο ρόλο της Νάντιας. «Προσπαθεί να με κρατήσει μακριά, αλλά γιατί; Τι θέλει;», αναρωτιέται. Την ώρα που η Αλίκη ζει τραγικές στιγμές.

Στο μεταξύ η Αλίκη προσπαθεί με επιμονή να πείσει τον Γρηγόρη να ομολογήσει την αλήθεια στην αστυνομία. Εκείνος της δίνει τα απειλητικά σημειώματα που δέχτηκε. «Γι’ αυτό δεν μπορώ να μιλήσω. Αν το κάνω... είμαι νεκρός», της εξηγεί.

Ήλιος Το ένοχο μυστικό του Δημήτρη που τον ενώνει με την Νάντια

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Δημήτρης αρχίζει να θυμάται όλο και περισσότερα πράγματα, ενώ, ψάχνοντας κρυφά στα πράγματα της Νάντιας, μαθαίνει για την απαγωγή του. «Με ψάχνουν. Με θεωρούν αγνοούμενο. Πρέπει να βρω τρόπο να επικοινωνήσω, να μάθουν ότι είμαι ζωντανός», μονολογεί. Παράλληλα, η Αλίκη υποπτεύεται την Ελπίδα και την κατηγορεί ευθέως ότι συνεργάζεται με τον δολοφόνο της Αρετής.

Η Αλίκη μαθαίνει ότι ο Γρηγόρης είναι νεκρός και αλλάζει δραματικά τα σχέδιά της. Ο Δημήτρης, πάλι, που βρίσκεται ακόμα εγκλωβισμένος, αρχίζει να έχει εικόνες από το παρελθόν. Βλέποντας τη Νάντια, αρχίζουν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στο μυαλό του: «Την ξέρω. Κάτι μου θυμίζει... Μα είναι...». Σοκαρισμένος συνειδητοποιεί πως αυτός και η Νάντια γνωρίζονται από παλιά. «Γιατί δεν μου είπες ποια είσαι από την αρχή; Γιατί με έχεις εδώ κλειδωμένο; Τι θέλεις από μένα;», τη ρωτάει κι έρχεται σε ανοιχτή σύγκρουση μαζί της. Στη συνέχεια προσπαθεί να την αιφνιδιάσει κι επιχειρεί να το σκάσει.

Η Νάντια προς στιγμήν τα χάνει αλλά τελικά επανακτά τον έλεγχο της κατάστασης και ο Δημήτρης δεν τα καταφέρνει. Αργότερα όμως βρίσκει την ευκαιρία και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Μαριάνθη… Η Νάντια το μαθαίνει και τα παίζει όλα για όλα απειλώντας τον με τη ζωή του…