Στιγμές αγωνίας στην Elif - Η υγεία της Ματσιντέ επιδεινώνεται

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (9/11)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές αγωνίας στην Elif - Η υγεία της Ματσιντέ επιδεινώνεται

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (9/11) επεισόδιο της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif, μιας και η υγεία της Ματσιντέ αρχίζει να επιδεινώνεται και η μόνη που το παρατηρεί, είναι η Χουμεϊρά.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά Elif (9/11)

Η Παρλά είναι χαρούμενη επειδή θα πάει στο πάρτι με τον Κερέμ. Ο Κερέμ λίγο αργότερα θυμάται πως την ημέρα του πάρτι πρέπει να παρευρεθεί σε μια εξαιρετικά σημαντική επαγγελματική συνάντηση. Όμως παράλληλα δεν θέλει να αναστατώσει την αρραβωνιαστικιά του. Σύντομα θα δούμε και έναν μεγάλο καυγά ανάμεσά τους (Δείτε εδώ τι θα συμβεί).

Η υγεία της Ματσιντέ επιδεινώνεται αλλά εξακολουθεί να κρύβει από όλους την αλήθεια. Η Χουμεϊρά όμως την παρατηρεί και καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά για αυτό και προτείνει στη μητέρα της να επισκεφθούν έναν γιατρό. Η Ράνα και ο Μαχίρ συμμαχούν εναντίον του Κερέμ. Η Ασλί μιλάει με την Μπιρτσέ για τον Κερέμ. H Ασλί αντιλαμβάνεται ότι η Ράνα καταστρώνει δικά της σχέδια πίσω από την πλάτη του Κερέμ και θέλει να τον ενημερώσει.

Η Ράνα έρχεται σε σύγκρουση με τον Κερέμ για θέματα δουλειάς και θέλει να του επιβληθεί αλλά εκείνος δεν εγκρίνει τα αιτήματά της και ο διάλογος τους τελειώνει άσχημα. Η Ράνα δεν σκοπεύει όμως να παραιτηθεί από τις φιλοδοξίες της και κάνει νέα σχέδια. Η Ζουλιντέ είναι λυπημένη επειδή η καλή της σχέση με τον Σαφάκ έχει διακοπεί.

Η Ασλί προστατεύει τον Κερέμ στην Elif

Η Παρλά είναι χαρούμενη επειδή θα πάει στο πάρτι με τον Κερέμ, αλλά εκείνος αργότερα θυμάται πως την ημέρα του πάρτι πρέπει να παρευρεθεί σε μια εξαιρετικά σημαντική επαγγελματική συνάντηση. «Μα μου το υποσχέθηκες πως θα πάμε μαζί», του λέει και εκείνος δεν θέλει να αναστατώσει την αρραβωνιαστικιά του. Την ίδια ώρα η Ματσιντέ δείχνει περίεργα σημάδια και όλοι ανησυχούν για την υγεία της.

Μάλιστα η Χουμεϊρά την προτρέπει να πάει σε γιατρό: «Σε παρακαλώ θέλω να πάμε σ’ έναν γιατρό να σε κοιτάξει! Ανησυχώ για εσένα, μαμά», και η Ματσιντέ δέχεται αν και μετά μένει σκεπτική.

Η Ράνα που μισεί θανάσιμα την Ασλί και ο Μαχίρ συμμαχούν εναντίον του Κερέμ, ενώ η Ασλί μιλάει με την Μπιρτσέ για τον Κερέμ. Η Ράνα πιάνει την Ασλί και τη ρωτάει δήθεν για το πρόγραμμα του Κερέμ ώστε να κλείσει ένα ραντεβού και μαθαίνει πως τη μέρα Παρασκευή ο Κερέμ θα λείπει. Ετσι κανονίζει ραντεβού μ’ έναν πελάτη που ο Κερέμ δεν θέλει καθόλου. Την ίδια ώρα η Ασλί πάει στην έπαυλη για να δώσει στην Παρλά το φόρεμα που θα βάλει στο πάρτι που έχει να πάει και η Παρλά με την Κιγιμέτ προσπαθούν μπροστά της να δείξουν πόσο υπέροχο ζευγάρι είναι η Παρλά με τον Κερέμ.

Ομως η Ασλί αδιαφορεί καθώς δεν την ενδιαφέρει καθόλου ο Κερέμ, ενώ στη συνέχεια της τηλεφωνεί η Φιλίζ: «Πήραν τηλέφωνο για να επιβεβαιώσουν το ραντεβού για τη σύσκεψη από την εταιρεία που ο Κερέμ δεν θέλει καθόλου να δουλέψει μαζί τους», και τότε η Ασλί αντιλαμβάνεται ότι η Ράνα καταστρώνει δικά της σχέδια πίσω από την πλάτη του Κερέμ και τον ενημερώνει αμέσως. Εκείνος έξαλλος πάει στο γραφείο της και έρχεται ξανά σε σύγκρουση μαζί της. Η Ράνα δεν σκοπεύει όμως να παραιτηθεί από τις φιλοδοξίες της και κάνει νέα σχέδια.