The 2night Show: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η αποψινή καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου (9/11)

Όλα όσα θα δούμε στην εκπομπή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The 2night Show: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η αποψινή καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου (9/11)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έρχεται στο «The 2Night Show» και συναντά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που τις θέτει 15 καυτά ερωτήματα για θέματα που την αφορούν. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια απαντάει με ειλικρίνεια σε όλα, χωρίς κανένα δισταγμό.

Από τη σχέση της με τον Snik, την κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά, το κίνημα #MeToo στην Ελλάδα, τη μάχη της με τη ζυγαριά έως και το ενδεχόμενο να υπάρχει νέο πρόσωπο στη ζωή της. Τέλος, ο Γρηγόρης τής κάνει το τραπέζι και από ότι φαίνεται κανείς τους δε… μασάει να φάει!

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2night Show» και τον αγαπημένο ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο, που μόλις γύρισε από την Αμερική.

Πώς καταφέρνει να συνδυάζει τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος» με τα υπερατλαντικά ταξίδια του; Ποια ιστορική παράσταση ετοιμάζει να ανεβάσει στην Αμερική και τι μήνυμα θέλει να περάσει με το συγκεκριμένο θεατρικό έργο;

Τι άποψη έχει για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο και ποια τεχνική διδάσκει ο ίδιος στους μαθητές του;

Πώς είναι σχέση του με την κόρη του, που ζει μόνιμα πια στη Δανία; Τέλος, μιλάει για τη σειρά «Ήλιος» που δεν αλλάζει μόνο ώρα προβολής, αλλά μεγαλώνει και το cast της με δυνατά ονόματα, όπως αυτό του Σταύρου Ζαλμά που από ότι φαίνεται έχει ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί του!

To τρέιλερ του The 2night Show με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Οι αληθινές αγάπες δεν τελειώνουν ποτέ» - Η εξομολόγησή της Ηλιάνας μετά από τον χωρισμό

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον έρωτα, την «εγκυμοσύνη» της. Η ίδια δήλωσε στην αρχή χαρακτηριστικά πως:

«Είμαι πιο ήρεμη φέτος. Πέρσι δεν είχα ιδέα τι έκανα. Μου άρεσε όμως το ζωντανό. Πέρσι υπήρχε ένα τεράστιο ρίσκο. Ήμουν χαλαρή και μάθαινα. Φέτος αρχίσαμε αργά. Δεν έχω αγχωθεί ακόμα»

Ακόμα αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται για τα κιλά και την εξωτερική εμφάνισή της: «Τα περισσότερα αρνητικά σχόλια είναι για το θέμα της εμφάνισης και των κιλών μου. Δεν νομίζω ότι αφορά και κανέναν. Ο σχολιασμός έχει ξεκινήσει από το ότι ήμουν έγκυος… Δεν νευρίασα. Βίωσα άγχος και πίεση».

Ακόμα, η παρουσιάστρια και μοντέλο ρωτήθηκε για το αν είναι ερωτευμένη με εκείνη να υπεκφεύγει, ενώ σχολίασε: «Οι αληθινές αγάπες δεν τελειώνουν ποτέ με έναν χωρισμό.

Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο αληθινά, τον αγαπάς για όλη σου τη ζωή, τον σέβεσαι και τον στηρίζεις» και συνέχισε: «Δεν ξέρω να φλερτάρω. Αν δεις και τα κάνω όλα λάθος, τότε μου αρέσεις». Δείτε εδώ τις τρυφερές ευχές για τον πρώην της.