Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

GNTM 4: Ο Θάνος κατακεραυνώνει τα υπόλοιπα μοντέλα - «Παιδιά γ@@@νται όλοι μεταξύ τους, δεν μπορείτε να...»

Τι συμβαίνει ανάμεσα στον Στυλιανό και την Όλγα;

GNTM 4: Ο Θάνος κατακεραυνώνει τα υπόλοιπα μοντέλα - «Παιδιά γ@@@νται όλοι μεταξύ τους, δεν μπορείτε να...»
TV24 09.11.2021 23:16
Από Ίρις Βίλα

Οι εξελίξεις στο ριάλιτι του STAR «GNTM 4» είναι άκρως καταιγιστικές και στο σημερινό επεισόδιο της Τρίτης 9/11. Μετά λοιπόν από την αναπάντεχη επιστροφή των παικτών, λογικό ήταν να έρθουν και οι πρώτες αντιδράσεις.

Ο Θάνος, ο οποίος πριν αποχωρήσει είχε γίνει φίλος με την Όλγα ενθουσιασμένος με την νίκη της στην προηγούμενη δοκιμασία, την συγχάρηκε για την επίδοση της. Το συγκεκριμένο γεγονός φάνηκε να ενοχλεί τον Στυλιανό, αφού ο ίδιος έχει έρθει πολύ κοντά με την Όλγα.

Οι δηλώσεις του Θάνου στην κάμερα του GNTM 4

«Θάνο πως τα ξεκινάς έτσι τα πράγματα για ηρέμισε λίγο», είπε ο Στυλιανός στον Θάνο. Έτσι λοιπόν, στην στην προσωπική συνέντευξη του Θάνου, δεν δίστασε να κάνει μια απίστευτη αποκάλυψη στην κάμερα για τα μοντέλα που βρίσκονται στην βίλα.

«Τι ωραία που τα λέω, δεν είναι ωραίο που κοροιδευόμαστε έτσι και το ξέρουμε και γελάμε; Παιδιά γ@@@νται όλοι μεταξύ τους, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχει γίνει».

Το περιστατικό στο GNTM που δεν είδαμε ποτέ στην τηλεόραση

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησαν η Άννα και ο Θάνος. Οι πρώην παίκτες μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στους συμπαίκτες τους, κάνοντας μερικές αποκαλύψεις για τον ψυχολογικό πόλεμο που μερικοί από αυτους τους ασκούσαν.

«Με την Όλγα είμαστε φίλοι, την ήξερα και πριν το παιχνίδι, σπουδάζουμε μαζί», είπε ο Θάνος ενώ η Άννα σχολίασε: «Είμαι άτομο που τα λέει έξω από τα δόντια και δεν τους αρέσει. Οι Quadrifoglio πλασάρουν ένα καλό εαυτό προς τα έξω, και εγώ τους βγάζω ψεύτες. Μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο, αλλά είμαι δυνατή. Έχουν κόμπλεξ και για αυτό το έβγαζαν σε εμένα. Δεν τους άρεσα. Πρώτα – πρώτα η Ειρήνη είχε κόμπλεξ. Η Ραφαέλα είναι σούργελο, είναι άλλος άνθρωπος πίσω από τις κάμερες. Η Ειρήνη νομίζει ότι είναι ωραία αλλά δεν είναι», αποκάλυψε η Άννα.

Ο Θάνος συμπλήρωσε πως «Δε γίνεται να μου κάνουν πόλεμο οι Quadrifoglio γιατί δεν τους βλέπω καν. Μάλλον ήρθαν για το σόου. Δεν έπρεπε να φύγω εγώ και να μείνει η Κυβέλη. Είχα ακούσει για την παρενόχληση» με την Άννα να προσθέτει ότι «Είναι ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας η Κυβέλη».

«Το τελευταίο διάστημα δεν ήμουν πολύ καλά, γιατί ήταν τα εξάμηνα από το θάνατο της φίλης μου. Άρχισα να νιώθω τύψεις γιατί σκεφτόμουν ότι οι φίλοι μου στην Καβάλα πενθούν. Δε με βοήθησε η συμβίωση στο σπίτι με τα παιδιά. Κλειδωνόμουν στο μπάνιο και έκλαιγα, και άνοιγα και τη βρύση για να μην με ακούν τα παιδιά» αποκάλυψε η Άννα, η οποία είχε αναφερθεί και σε μια απώλεια που την "τσάκισε".

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 4: "Κάγκελο" έμειναν τα μοντέλα με την επιστροφή των 5 παικτών στο σπίτι

GNTM 4: Εξοργισμένοι οι χρήστες του Twitter με την στάση της Κυβέλη

Share