GNTM 4: Έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα σε Ισμήνη - Ζενεβιέβ - «Δεν γίνεται αυτό το πράγμα, αμάν πια»

Έξαλλη η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα σε Ισμήνη - Ζενεβιέβ - «Δεν γίνεται αυτό το πράγμα, αμάν πια»

Το σημερινό επεισόδιο φαίνεται πως οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές μετά από την άφιξη των παικτών που είχαν αποχωρήσει ήδη.Με αφορμή την φωτογράφηση της Όλγας στο GNTM 4, η κριτική επιτροπή διχάστηκε με αποτέλεσμα να επικρατήσει μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

Πιο συγκεκριμένα, η κριτική επιτροπή είχε έντονη αντιπαράθεση με την Ζενεβιέβ Μαζαρί να υποστηρίζει ότι η Όλγα εκτελεί όσα έχει πει ο σχεδιαστής, σχεδιαστή Απόστολος Μητρόπουλος ενώ η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ισχυρίστηκε ότι δεν κοιτά ούτε λίγο προς την κάμερα και χάνεται όλο το νόημα.

Με έντονο ύφος αλλά και με παράπονο η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν λέω ότι είναι κακή η εικόνα της για όνομα του Θεού. Δηλαδή αν κάποιος έχει μια άλλη άποψη, να μην τον ακούσουμε ποτέ.

Δεν γίνεται αυτό το πράγμα πια. Εγώ δεν μπορώ να πω την άποψή μου; Θα μπορούσε να κοιτάζει έστω και λίγο τον φακό. Ε αμάν πια».

Η αντιπαράθεση Ισμήνης - Ζενεβιέβ στο GNTM 4

Αρπάχτηκαν μεταξύ τους οι κριτές - «Ένα σχόλιο έκανα...»

Η σημερινή (26/10) φωτογράφιση στο επεισόδιο του GNTM 4, έφερε μεγάλες αντιδράσεις ανάμεσα στους κριτές. Οι τόνοι ανέβηκαν ιδιαίτερα κατά την κριτική της φωτογράφισης του Γιάννη. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έκανε ένα έντονο σχόλιο και αρπάχτηκε με τη Ζενεβιέβ.

Οι δυο κυρίες διαφώνησαν μεταξύ τους και η Ζενεβιέβ διέκοψε την Ισμήνη. Το γεγονός αυτό ενόχλησε ιδιαίτερα τη νέα κριτή του GNTM 4, η οποία εξέφρασε την ενόχλησή της με όσα της είπαν οι συνάδελφοί της.