«Η Θεοδώρα στον Σασμό όσο πάει και χειροτερεύει» - Αποκαλύψεις για την σειρά του ALPHA

Spoiler "φωτιά"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η Θεοδώρα στον Σασμό όσο πάει και χειροτερεύει» - Αποκαλύψεις για την σειρά του ALPHA

Η Δανάη Παππά που πρωταγωνιστεί στην σειρά Σασμός, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα σχετικά με την εξέλιξη του ρόλου της στα επόμενα επεισόδια, με το σημερινό 10/11 να είναι σοκαριστικό. Ενώ, αποκάλυψε και το λόγο για τον οποίο παντρεύεται τον Γιώργη.

«Η Θεοδώρα στον Σασμό όσο πάει και χειροτερεύει. Όσο πάει και δείχνει τον πραγματικό της εαυτό, της αρέσει η εκδίκηση και τον καημένο τον Πέτρο και τον καημένο τον αδελφό της θα τους τρελάνει ακόμα περισσότερο. Θα φτάσει σε ένα σημείο που δεν είναι καλό», είπε αρχικά.

Για αυτό το λόγο παντρεύεται η Θεοδώρα τον Γιώργη στον Σασμό

«Στα επόμενα επεισόδια, η Θεοδώρα παντρεύεται απλά και μόνο για να την «πει» στον Πέτρο. Δεν την ενδιαφέρει. Φτιάχνει ένα σχέδιο και περικυκλώνει την σχέση του Πέτρου με την Σεμίνα. Είναι λίγο κρυφή η ταυτότητα της και προσπαθεί να μαθαίνει εκ των έσω τα πράγματα. Θα προσπαθήσει να τους καταστρέψει».

«Σκεφτόμουν να κάνουμε μια εκπομπή μαζί με τον σύντροφο μου και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ σαν ιδέα. Το συζητούσαμε σε κάποια περίοδο και τελικά δεν κατάφερε να γίνει λόγω του covid» πρόσθεσε η ηθοποιός που φέτος βρίσκεται στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός». «Σκέφτομαι τον γάμο αλλά ακόμα θα αφήσω τα πράγματα να κυλήσουν. Θα έρθει κάποια στιγμή».

Ραγδαίες εξελίξεις στον σταθμό μετά τα χθεσινά 9/11 νούμερα τηλεθέασης της σειράς Σασμός

Ασυζητητί φέτος το δυνατό χαρτί του ALPHA ή όπως μ' αρέσει να το λέω εγώ... η "χρυσή του κότα" είναι η σειρά Σασμός. Βρίσκεται ήδη στο 40 επεισόδιο (δείτε εδώ τι θα συμβεί απόψε) και έχει καταφέρει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού! Χαρακτηριστική απόδειξη τα νούμερα τηλεθέασης που φτάνουν καθημερινά στα χέρια των ιθυνόντων.

Για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης 9/11 βγήκε για ακόμα μια φορά - και με τεράστια διαφορά από τον ανταγωνισμό - πρώτο στην prime time ζώνη αφού έπιασε στο δυναμικό κοινό το 24,6% (25-24,3-27,1-23,9-26,4-20,7-14,9)..

  • ΑΝΤ1: Ράδιο Αρβύλα 22,7
  • ANT1: Game of chefs 5,4
  • ANT1: Άγριες Μέλισσες 16,0
  • APLHA: Άσε μας ρε μαμά 13,2
  • Mega: Η γη της Ελιάς 19,8
  • ALPHA: Σασμός 24,6
  • STAR: GNTM 15,9
  • OPEN: Private eyes 3,0
  • OPEN: Κριντ ΙΙ 3,7
  • ΣΚΑΙ: Τζακ Ράιαν: Η πρώτη αποστολή 6,3

Αυτά βλέπει ο ALPHA και είναι δεδομένο πως το έχει πάρει απόφαση να δώσει στον Σασμό και δεύτερη σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα γραφεία του Alpha και στην εταιρεία παραγωγής γίνονται ήδη συζητήσεις για την εξέλιξη της υπόθεσης προκειμένου να πρωταγωνιστήσει και δεύτερη σεζόν στον τηλεοπτικό χάρτη.

Μεγάλος, όμως είναι ο προβληματισμός για τον ίδιο τον τίτλο της σειράς, που ουσιαστικά σηματοδοτεί και το φινάλε.

Ο περιβόητος «σασμός» σημαίνει συμφιλίωση μετά από βεντέτα πολλών χρόνων και όταν συμβεί αυτό, αυτόματα σηματοδοτείται και το τέλος της ιστορίας.

Οι λύσεις, που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι συγκεκριμένες και επικρατέστερη φαίνεται πως είναι να διαφοροποιηθεί το σενάριο και να μην επέλθει φέτος ο σασμός.

Αν συμβεί τελικά κάτι τέτοιο, τότε αναμένεται να «μεγαλώσουν» οι ιστορίες, που εκτυλίσσονται στην Κρήτη ανάμεσα στις δύο οικογένειες και η οριστική συμφιλίωση θα έρθει του χρόνου στο φινάλε της 2ης σεζόν.