Σ' αγαπάω μεν αλλά: Ένα χάος δημιουργείται γύρω από τον Παύλο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σ' αγαπάω μεν αλλά: Ένα χάος δημιουργείται γύρω από τον Παύλο

Λίγο μετά το επεισόδιο της Τελευταίας Ώρας (δείτε εδώ τις εξελίξεις), ξεκινάει απόψε το νέο επεισόδιο (11/11) της κωμικής σειράς του Open, Σ' αγαπάω μεν αλλά, στο οποίο θα δούμε τον Παύλο να δημιουργεί ένα χάος με τις αποφάσεις του.

Τι θα δούμε σήμερα στο Σ' αγαπάω μεν Αλλά (11/11)

Ο Παύλος έχει υποσχεθεί στη Νίνα να δώσει αίμα, για να ξεπληρώσει μια παλιά χάρη σε έναν φίλο. Η Νίνα χρωστάει, ο Παύλος πρέπει να ξοφλήσει, αλλά οι βελόνες του προκαλούν ζάλη και ψάχνει με αγωνία έναν τρόπο να γλυτώσει. Η απάντηση βρίσκεται στον Μάκη, που δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις βελόνες, και δέχεται να δώσει αίμα στην θέση του. Το γαϊτανάκι από χάρες ξεκινάει και ο Παύλος βρίσκεται ξαφνικά σε ραντεβού από dating app με το «Αστέρι 32», προσπαθώντας να ξοφλήσει τα ανεξόφλητα προτού η Δάφνη καταλάβει τί ακριβώς συμβαίνει. Για ακόμη μια φορά το σύμπαν δεν είναι με το μέρος του, και ένα ακόμη χάος δημιουργείται γύρω του…

Η υπόθεση της νέας σειράς του Open

Ο Παύλος και η Δάφνη, είναι ένα σύγχρονο ζευγάρι που προσπαθεί να λύσει όλα του τα προβλήματα χωρίς να συνειδητοποιεί πως, αν πράγματι κάποτε τα κατάφερνε, η ζωή δε θα είχε κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εκρηκτικοί και οι δύο, φτάνουν στα άκρα, γεγονός που πολλές φορές τους φέρνει στα όρια του χωρισμού. Αλλά αυτό το ζευγάρι μαζί δεν κάνει και χώρια δεν μπορεί! Χωρίζουν, τα ξαναβρίσκουν, ξαναχωρίζουν και η ιστορία συνεχίζεται…

Open νέα σειρά

Σαν να μην έφταναν τα δικά τους προβλήματα, γύρω τους οι οικογένειές τους, οι φίλοι τους και τα αφεντικά τους, οι οποίοι παρά τις καλές τους προθέσεις, δημιουργούν τα μεγαλύτερα μπερδέματα. Το «Σ’ αγαπάω μεν αλλά…» είναι μια φρέσκια και μοντέρνα κωμωδία βασισμένη στην εξαιρετικά πετυχημένη ισραηλινή σειρά «Life isn’t everything».

Τον Παύλο και την Δάφνη υποδύονται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Ευσταθία Τσαπαρέλη. Ακόμα παίζουν οι ηθοποιοί Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Ανδριανού.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα. Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» για λογαριασμό του OPEN.

Σ’ αγαπάω μεν αλλά Open