Big Brother 2: "Μίλα μου καλύτερα" - Χαμός μεταξύ Μαρίας και Νάσου

Τρελός καυγάς για ακόμη μια φορά στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2:

Με αφορμή το ξεκαθάρισμα λογαριασμών που έκαναν στο αποψινό (11/11) επεισόδιο του Big Brother η Μαίρη και η Ανχελίτα, ακολούθησε ένας έντονος καυγάς μεταξύ του Νάσου και της Μαρίας.

Συγκεκριμένα, οι δυο γυναίκες θέλησαν να συζητήσουν μερικά πράγματα που υποστήριζε ο Νάσος κατά της Μαίρης, έτσι ώστε να βγει στο φως η αλήθεια.

Η Μαρία ήταν παρούσα στην συζήτηση αυτή και συμφώνησε πως όλα αυτά που ισχυρίζεται ο Νάσος για την Μαίρη είναι ψέματα, κάτι που άκουσε εκείνος και έγινε ο κακός χαμός.

Οι τόνοι ανέβηκαν και η Μαρία βγήκε από τα ρούχα της όταν ο Νάσος της μίλησε άσχημα.

Ο καυγάς μεταξύ Νάσου και Μαρίας στο Big Brother 2

Έχει κάνει πλαστική και στα αυτιά - Έτσι ήταν ο Νάσος Ντάλης στο παρελθόν

Ο Νάσος Ντάλης είναι μία από τις νέες προσθήκες του Big Brother 2, ο οποίος μπήκε με πολύ έντονη διάθεση, με σκοπό να κάνει όλο το σπίτι άνω κάτω. Από την πρώτη κιόλας μέρα διατάραξε τις ισορροπίες και μέχρι στιγμής τον έχουμε δει να αλλάζει δύο φορές παρέα.

Επιπλέον πέρυσι είχε ακουστεί έντονα το όνομά του για τον τέταρτο κύκλο του Survivor, αλλά το πλάνο αυτό ναυάγησε και έτσι πήρε ένα εισιτήριο για το σπίτι του Big Brother όπου έχει δημιουργήσει ήδη αρκετές αντιπάθειες και αρκετές συμπάθειες με τη σχέση του με την Άννα να είναι αυτή που ξεχωρίζει.

Αυτό που λίγοι γνώριζαν βέβαια είναι ότι ο Νάσος έχει κάνει και κάποια πλαστική επέμβαση. Μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει ολόκληρο highlight με φωτογραφίες από την αλλαγή στην εμφάνισή του.

Ο Νάσος έκανε συγκεκριμένα πλαστική στα αυτιά και η αλήθεια είναι πως το πρόσωπό του άλλαξε σημαντικά μετά την επέμβαση.

Νάσος Ντάλης πλαστικές