The Bachelor 2 Highlights (11/11): Ο Αλέξης Παππάς απέρριψε τελικά ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2 Highlights (11/11): Ο Αλέξης Παππάς απέρριψε τελικά ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη

Ακόμα ένα επεισόδιο του The Bachelor 2 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (11/11) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Χθες, ο Αλέξης Παππάς με μία κίνησή του έδειξε πως απορρίπτει ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για τη νίκη, ένα κορίτσι που από το πρώτο λεπτό ήρθαν πολύ κοντά.

Τι είδαμε χθες στο The Bachelor 2 (11/11)

"Έχω κουραστεί Αλέξη" - Απαρηγόρητη η Ιζαμπέλα

Απαρηγόρητη και γεμάτη παράπονα ήταν στο χθεσινό (11/11) επεισόδιο του The Bachelor 2 η Ιζαμπέλα. Η ίδια μάλιστα τα εξέφρασε κατευθείαν στον Αλέξη.

Εκείνος επισκέφθηκε τη βίλα των κοριτσιών προκειμένου να τις ανακοινώσει ποιες θα πάρει μαζί του στο ομαδικό ραντεβού. Ωστόσο, η Ιζαμπέλα που δεν ήταν ανάμεσα τους, έτρεξε στον κήπο έτοιμη να βάλει τα κλάματα, με τον Αλέξη να τρέχει από πίσω της.

Έτσι λοιπόν εκείνη του τόνισε πως κουράστηκε να προσπαθεί μόνη της και κυρίως κουράστηκε να μην της δείχνει αρκετό ενδιαφέρον. Από την άλλη, όμως, ο Αλέξης της διαβεβαίωσε πως όλα είναι μια χαρά μεταξύ τους και πως η προσπάθεια είναι από κοινού ενώ σημειώθηκε και μια ανατροπή με την νικήτρια!

Πήγαν να πιαστούν στα χέρια Φένια και Γιώτα - Τις χώρισε η Μαρία

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια η Φένια και η Γιώτα, στο χθεσινό (11/11) επεισόδιο του The Bachelor. Μάλιστα, χρειάστηκε να τις χωρίσει η Μαρία!

Οι δύο κοπέλες τον τελευταίο καιρό δεν τα πάνε καθόλου καλά μεταξύ τους και η σχέση τους πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Μάλιστα, η Γιώτα, λίγο μετά το ραντεβού της, τα έβαλε με την Φένια με την πρόφαση πως δεν ενδιαφέρεται καθόλου ο Αλέξης για εκείνη και πως είναι πολύ καλύτερή της.

"Δεν είμαι ερωτευμένος μαζί της" - Ο Αλέξης "άδειασε" την Γιώτα

Ραντεβού με την Γιώτα πήγε στο χθεσινό (11/11) επεισόδιο του The Bachelor ο Αλέξης, με τον ίδιο ωστόσο να μαθαίνει κάτι αργότερα που δεν του άρεσε καθόλου.

Η Άννα ήταν αυτή που διάλεξε για το επόμενο ραντεβού και η ίδια σε μια συζήτηση που είχαν του αποκάλυψε πως η Γιώτα λέει σε όλο το σπίτι πως ο Αλέξης είναι ερωτευμένος μαζί της.

Αυτό τον έβγαλε όμως έξω από τα ρούχα του, με αποτέλεσμα να την "αδειάσει" κανονικότατα και να τονίσει πως δεν είναι ερωτευμένος μαζί της, παρά τους ισχυρισμούς της.

Γιώτα: "Δεν φταίω εγώ που έχετε IQ μηδέν"

Την Άννα διάλεξε για το ατομικό ραντεβού του στο χθεσινό (11/11) επεισόδιο The Bachelor ο Αλέξης, με την ίδια μόλις γυρνάει στη βίλα να σκορπά τον απόλυτο χαμό.

Συγκεκριμένα, η Άννα ενημέρωσε τα κορίτσια πόσο ξενέρωσε ο Αλέξης μόλις του είπε πως η Γιώτα λέει από εδώ κι από εκεί πως είναι ερωτευμένος μαζί της, κάτι που ισχύει.

Τότε λοιπόν επικράτησε χαμός στο σπίτι, καθώς η Γιώτα τόνισε πως ποτέ δεν μίλησε για έρωτα και πως φταίει το..IQ τους που καταλαβαίνουν άλλα πράγματα.

The Bachelor 2 γιώτα