Έρωτας με διαφορά 12/11: Η Ζέτα γίνεται έξαλλη με τον Κωστή

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έρωτας με διαφορά 12/11: Η Ζέτα γίνεται έξαλλη με τον Κωστή

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Έρωτας με διαφορά, ο Στέλιος ρίχνει τις ευθύνες στον Κωστή για τον χωρισμό του από τη Μελίνα και εκείνος αναζητά τρόπο για να τον βοηθήσει, διότι αισθάνεται άσχημα ενώ ανακοινώθηκε πως η σειρά αλλάζει ώρα.

Οι σημερινές 12/11 εξελίξεις της σειράς Έρωτας με διαφορά

Επεισόδιο 22 (2ου Κύκλου)

Ο Άρης και η Μπέτυ έχουν βρει τον τρόπο να προμηθευτούν βρεφικά είδη, μέσω του ίντερνετ, από άλλα ζευγάρια με παιδιά, που έχουν περάσει τη βρεφική ηλικία. Καταλήγουν να συγκεντρώσουν υπερβολικά πολλά και τα δίνουν κι αυτοί με τη σειρά τους σε άλλους.

Η σχέση της Μάρως και του Πέρη εξελίσσεται και εκείνος αρχίζει να μένει μερικά βράδια στο δωμάτιό της. Ο Κωστής βρίσκει τρόπο για να τα ξαναφτιάξουν ο Στέλιος με τη Μελίνα. Ο Στέλιος προσπαθεί να φανεί καλός πατέρας στα παιδιά του και ο Κωστής τον μαγνητοσκοπεί για να τον δείξει στη Μελίνα, αλλά τα κάνει χειρότερα. Ο Κωστής ζητάει απ’ τα παιδιά να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία και αυτή τη φορά ο Στέλιος τα καταφέρνει.

Η Μελίνα βλέπει το βίντεο, συγκινείται και τον συγχωρεί. Ο Στέλιος, για να ανταποδώσει τη χάρη που τού έκανε ο Κωστής, συγκεντρώνει πληροφορίες για τον Γρηγόρη και τον συμβουλεύει να είναι σε επιφυλακή, διότι θέλει να του πάρει τη Ζέτα. Ο Κωστής ζηλεύει πολύ και κάνει λάθος κινήσεις, με αποτέλεσμα η Ζέτα να γίνει έξαλλη, μαζί του…

Έρωτας με διαφορά 12/11

Οι νέοι χαρακτήρες, που θα δούμε στον 2ο κύκλο της σειράς “Έρωτας με διαφορά”

Μίνα (Νίκη Βακάλη), η πρώην κοπέλα του Κωστή, που πιάνει δουλειά στο μπαρ Γρηγόρης (Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος), αντιπρόσωπος καλλυντικών, θα συνεργαστεί με τη Ζέτα, θα τη φλερτάρει επίμονα και θα τη διεκδικήσει Μελίνα (Ναταλία Τζιάρου), η έγκυος σύντροφος του Στέλιου

Ερωτικές καραμπόλες και αυτή τη σεζόν κανείς δεν γλυτώνει από τα βέλη του θεού έρωτα και τα υπέροχα μπερδέματα, που προκαλεί και τελικά κανείς δεν θέλει να αποφύγει! “Έρωτας με διαφορά”, επιστρέφει με τον 2ο κύκλο και τρελαίνει, ζαλίζει, προκαλεί, παίζει και γελάει!