Σ' αγαπάω μεν αλλά 12/11: Ο Παύλος συνειδητοποιεί ότι η πεθερά του βγαίνει με το αφεντικό του

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σ' αγαπάω μεν αλλά 12/11: Ο Παύλος συνειδητοποιεί ότι η πεθερά του βγαίνει με το αφεντικό του

Στο σημερινό 12/11 επεισόδιο της σειράς Σ' αγαπάω μεν..αλλά, η Δάφνη πείθεται αλλά ο Παύλος, που κάτι έχει υποψιαστεί από τη συμπεριφορά της, κρύβεται στο σπίτι με σκοπό να μάθει τι συμβαίνει.

Οι σημερινές 12/11 εξελίξεις της σειράς Σ' αγαπάω μεν..αλλά

Ο Παύλος έχει πεισματική άρνηση να μάθει ποιο είναι το φύλο του μωρού και δεν θέλει να γίνεται καμία συζήτηση γι’ αυτό το θέμα μπροστά του.Ταυτόχρονα, ο Μάκης βασανίζεται αν είναι ερωτευμένος με τη Ρία ή με την Ηλιάνα και η Πηνελόπη ζητάει από τη Δάφνη να της παραχωρήσει το σπίτι για να οργανώσει ένα ρομαντικό δείπνο με τον Δάνο, για το οποίο όμως δεν θέλουν επ’ ουδενί να καταλάβει κάτι ο Παύλος.

Τελικά, η Δάφνη πείθεται αλλά ο Παύλος, που κάτι έχει υποψιαστεί από τη συμπεριφορά της, κρύβεται στο σπίτι με σκοπό να μάθει τι συμβαίνει. Για κακή του τύχη, συνειδητοποιεί ότι η πεθερά του βγαίνει ραντεβού με το αφεντικό του ενώ δείτε εδώ και τα χθεσινά 12/11 νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η σειρά.

Σ' αγαπάω μεν αλλά 12/11

Η υπόθεση της νέας σειράς του Open

Ο Παύλος και η Δάφνη, είναι ένα σύγχρονο ζευγάρι που προσπαθεί να λύσει όλα του τα προβλήματα χωρίς να συνειδητοποιεί πως, αν πράγματι κάποτε τα κατάφερνε, η ζωή δε θα είχε κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εκρηκτικοί και οι δύο, φτάνουν στα άκρα, γεγονός που πολλές φορές τους φέρνει στα όρια του χωρισμού. Αλλά αυτό το ζευγάρι μαζί δεν κάνει και χώρια δεν μπορεί! Χωρίζουν, τα ξαναβρίσκουν, ξαναχωρίζουν και η ιστορία συνεχίζεται…

Open νέα σειρά

Σαν να μην έφταναν τα δικά τους προβλήματα, γύρω τους οι οικογένειές τους, οι φίλοι τους και τα αφεντικά τους, οι οποίοι παρά τις καλές τους προθέσεις, δημιουργούν τα μεγαλύτερα μπερδέματα. Το «Σ’ αγαπάω μεν αλλά…» είναι μια φρέσκια και μοντέρνα κωμωδία βασισμένη στην εξαιρετικά πετυχημένη ισραηλινή σειρά «Life isn’t everything».

Τον Παύλο και την Δάφνη υποδύονται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Ευσταθία Τσαπαρέλη. Ακόμα παίζουν οι ηθοποιοί Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Ανδριανού.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα. Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» για λογαριασμό του OPEN.

Σ’ αγαπάω μεν αλλά Open