Big Brother 2: Η ερώτηση του Στηβ έφερε σε δύσκολη θέση την Άννα - Ποια ήταν η αντίδρασή της

«Δεν χαίρεσαι που με βλέπεις, αυτό φαίνεται»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Η ερώτηση του Στηβ έφερε σε δύσκολη θέση την Άννα - Ποια ήταν η αντίδρασή της

Στο αποψινό live του Big Brother 2, μετά από την αποκάλυψη για το μεγάλο τελικό του ριάλιτι, οι δυο παρουσιαστές αποκάλυψαν τους δυο καλεσμένους για απόψε. Μεταξύ άλλων ήταν ο Ισίδωρος Δούνης και ο Στηβ Μιλάτος.

Έτσι λοιπόν, στο δωμάτιο επικοινωνίας πήγε η Άννα Ελευθερίου η οποία είναι πρώτη φορά υποψήφια σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά στο σπίτι του μεγάλου αδελφού. Κάπου εδώ να τονίσουμε πως την ίδια την έχουμε δει και σε άλλο ριάλιτι στο οποία ήταν η νικήτρια.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, ο Στηβ Μιλάτος θέλησε να ρωτήσει χαρακτηριστικά: «Η συμμετοχή σου σε άλλο ριάλιτι σε βοήθησε να έχεις καλύτερη στρατηγική;».

Οι δηλώσεις της Άννας Ελευθερίου

«Η Ευδοκία είναι κακομαθημένη» - Έσταξε "φαρμάκι" η Άννα

Η αντιπάθεια της Άννας προς την Ευδοκία φαίνεται όλο και περισσότερο επεισόδιο με το επεισόδιο στο Big Brother 2. Έτσι σήμερα (5/11), ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα δε θα μπορούσαν να μην την καλέσουν στο δωμάτιο επικοινωνίας προκειμένου να τους πει δυο λόγια.

Η Άννα αναφέρθηκε φυσικά στην Ευδοκία, η οποία ήταν και η αρχηγός αυτής της εβδομάδας, και δε δίστασε να την χαρακτηρίσει κακομαθημένη καθώς πάντα θέλει να γίνονται όλα με τον δικό της τρόπο.