J2US: Παναγιώταρου και Λιόλιου τραγούδησαν Βανδή αλλά τους γύρισε μπούμερανγκ - "Δεν έχει καμία σχέση"

"Κόλαφος" η τραγουδίστρια με τα δύο κορίτσια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Παναγιώταρου και Λιόλιου τραγούδησαν Βανδή αλλά τους γύρισε μπούμερανγκ -

Το τραγούδι «Τι κάνω μόνη μου» της Δέσποινας Βανδή ερμήνευσαν στο αποψινό live του J2US η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου. Ωστόσο, σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά, δεν αποθεώθηκαν από την κριτική επιτροπή.

Ο Σταμάτης Φασουλής πήρε τον λόγο και είπε χαρακτηριστικά «Ήταν λίγο απογοητευτικό» ενώ η Μαρία Μπακοδήμου συνέχισε λέγοντας: «Από μόνο του το κομμάτι είναι ένα sexy κομμάτι και αν κάνεις μια υπερβολικά sexy ερμηνεία, μπουκώνει. Εκεί θέλει την κόντρα. Παραέγινε sexy».

Τέλος, η Δέσποινα σχολίασε: «Έχω κάτσει πολλές φορές σε έναν τέτοιο καναπέ. Δεν ήταν πολύ βολικό. Δεν ήταν αυτό που περίμενα, γιατί ο πρόλογος δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο που τον ερμήνευσε η Αλεξάνδρα. Αυτό το τραγούδι έχει μια δυναμική αλλά όχι γλυκερό. Αυτή η γυναίκα λέει “δεν σε έχω ανάγκη”. Ήταν αυτογκόλ τελικά».

Η εμφάνιση Λιόλιου - Παναγιώταρου στο J2US

Η νέα σχέση της Κατερίνας Λιόλου

Σε σχέση είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η αποκάλυψη έγινε από την On time με πληροφορίες της Σπυριδούλας Τριάντου. Συγκεκριμένα, είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Λιόλιου η οποία συμμετέχει στο J2US και η τελευταία της εμφάνιση της ήταν "καυτή".

Μάλιστα το ζευγάρι την περασμένη βδομάδα βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Δασκουλίδης και ο Σάκης Αρσενίου και έκατσαν στα πίσω τραπέζια του μαγαζιού. Οι πληροφορίες της εφημερίδας τους θέλουν επίσης να είναι αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους.

Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Δημήτρης Κεχαγιάς γνωρίζονται εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ το καλοκαίρι επισκέφτηκαν και τη Μύκονο διαψεύδοντας ωστόσο τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι. Ωστόσο ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, καθώς στο Περιστέρι έδειχναν να είναι πολύ κοντά και όχι φιλικά.

Σε σχέση Κατερίνα Λιόλιου Δημήτρης Κεχαγιάς