J2US: «Αδιάφορος εντελώς» - Απογοητευμένη η κριτική επιτροπή με τον Τζέιμς Καφετζή

«Χάθηκες στην πορεία, είσαι άνευρος πάνω στη σκηνή»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: «Αδιάφορος εντελώς» - Απογοητευμένη η κριτική επιτροπή με τον Τζέιμς Καφετζή

Το κομμάτι «Τι τι» ερμήνευσαν στο αποψινό (13/11) live του J2US η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Τζέιμς Καφετζής, μετά το επικό ντουέτο του δεύτερου με τον Ντάφυ στη σκηνή του σόου. Μπορεί εκείνοι να το διασκέδασαν και το χόρεψαν, ωστόσο η κριτική επιτροπή για ακόμα μια φορά φάνηκε αρκετά απογοητευμένη.

«Έχεις έναν αυθορμητισμό, μια γλυκύτητα, μια παιδικότητα, τα ίδια θα λέω πάντα. Δεν ήσουν καλύτερος από την προηγούμενη. Αλλάζουν μόνο τα κοστούμια και το τραγούδι», είπε η Μαρία Μπακοδήμου ενώ από την άλλη ο Σταμάτης Φασούλης σχολίασε «Αδιάφορος εντελώς. Έγινε τουτανχαμός».

Η Δέσποινα Βανδή πήρε τον λόγο στο τέλος και είπε με την σειρά της: «Χάθηκες στην πορεία, κάποιες φορές είσαι και άνευρος πάνω στη σκηνή. Δεν ήταν από τις καλύτερες φορές σου».

Η εμφάνιση Καφετζή - Παπαδοπούλου στο J2US

Παναγιώταρου και Λιόλιου τραγούδησαν Βανδή αλλά τους γύρισε μπούμερανγκ - "Δεν έχει καμία σχέση"

Το τραγούδι «Τι κάνω μόνη μου» της Δέσποινας Βανδή ερμήνευσαν στο αποψινό live του J2US η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου. Ωστόσο, σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά, δεν αποθεώθηκαν από την κριτική επιτροπή.

Ο Σταμάτης Φασουλής πήρε τον λόγο και είπε χαρακτηριστικά «Ήταν λίγο απογοητευτικό» ενώ η Μαρία Μπακοδήμου συνέχισε λέγοντας: «Από μόνο του το κομμάτι είναι ένα sexy κομμάτι και αν κάνεις μια υπερβολικά sexy ερμηνεία, μπουκώνει. Εκεί θέλει την κόντρα. Παραέγινε sexy».

Τέλος, η Δέσποινα σχολίασε: «Έχω κάτσει πολλές φορές σε έναν τέτοιο καναπέ. Δεν ήταν πολύ βολικό. Δεν ήταν αυτό που περίμενα, γιατί ο πρόλογος δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο που τον ερμήνευσε η Αλεξάνδρα. Αυτό το τραγούδι έχει μια δυναμική αλλά όχι γλυκερό. Αυτή η γυναίκα λέει “δεν σε έχω ανάγκη”. Ήταν αυτογκόλ τελικά».