DWTS: Αμηχανία με την ερώτηση της Καγιά στον Jason Roditis - Αρνήθηκε να απαντήσει

"Κάγκελο" ο κριτής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
DWTS: Αμηχανία με την ερώτηση της Καγιά στον Jason Roditis - Αρνήθηκε να απαντήσει

Αμηχανία επικράτησε στο πλατό του αποψινού (14/11) live του DWTS, με αφορμή μια ερώτηση που έκανε η Βίκυ Καγιά στους κριτές και συγκεκριμένα στον Jason Roditis, ο οποίος έκανε μια αυστηρή κριτική στην Τζώρτζια Γεωργίου στην αρχή του σόου.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα απευθύνθηκε στην κριτική επιτροπή, και τους ρώτησε ποιος είναι ο άνθρωπος που τους εμπνέει για να χορεύουν καλύτερα.

Ο Jason λοιπόν αρνήθηκε να απαντήσει με τον Στέφανο Δημουλά να σχολιάζει χιουμοριστικά πως φοβάται μην... φάει παντόφλα! Τελικά, ο κριτής αποκάλυψε πως η γυναίκα που τον εμπνέει είναι φυσικά η σύζυγός του!

Η ερώτηση της Καγιά στον Jason στο DWTS

Βίκυ Καγιά: «Τα παιδιά μου δεν βλέπουν το DWTS»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (9/11) η Βίκυ Καγιά, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο DWTS, αποκαλύπτοντας πως δεν αφήνει τα δύο παιδιά της να το βλέπουν καθώς την επόμενη μέρα έχουν σχολείο.

Την ίδια στιγμή μίλησε και για τα νούμερα του show (δείτε τα εδώ), ξεκαθαρίζοντας πως οποιεσδήποτε κινήσεις γίνονται δεν είναι διορθωτικές αλλά ήταν προγραμματισμένες να γίνουν.

«Το Shopping Star είναι εκπομπή-όνειρο. Πραγματικά είναι η ψυχοθεραπεία μου. Η αγάπη μου η μεγάλη. Χαλαρώνει ο κόσμος που τη βλέπει, περνάει καλά.

Μακάρι να δούμε την Ελένη Φουρέιρα στο DWTS. Δεν είναι διορθωτικές κινήσεις, ήταν προγραμματισμένες. Αλλά όχι από τα πρώτα lives γιατί ήταν πολλά τα ζευγάρια. Κάποια στιγμή θα ξεκινήσουν οι χοροί των celebrities εκτός του DWTS.

Τα παιδιά μου δεν έχουν δει Dancing γιατί είναι αργά και την επόμενη έχουν σχολείο. Θα με δουν τα Χριστούγεννα. Το Shopping Star βλέπει η κόρη μου και γελάει. Της αρέσει πολύ. Έχει έρθει στα γυρίσματα και περνάει τέλεια. Έχει άποψη και στυλ για τα ρούχα της», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.