Η τελευταία ώρα: Η απόφαση του Αλέξη θα θέσει την ζωή του σε κίνδυνο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η τελευταία ώρα: Η απόφαση του Αλέξη θα θέσει την ζωή του σε κίνδυνο

Στο σημερινό 15/11 επεισόδιο της σειράς Η τελευταία ώρα, ο Αλέξης θα πάρει μια παράτολμη απόφαση που θέτει την ζωή του σε κίνδυνο. Άραγε τι πρόκειται να δούμε;

Οι σημερινές 15/11 εξελίξεις της σειράς Η τελευταία ώρα

Ο Ανδρέας και η Λουκία φεύγουν με το σκάφος για μερικές μέρες, και η Μαρίνα δυσκολεύεται να διαχειριστεί την νέα πραγματικότητα.

Η Άσπα παίζει παιχνίδια εξουσίας στη Σίλια για να της στρέψει την προσοχή μακριά από τον Μάρκο αλλά η Σίλια δείχνει να μην μπορεί να το βγάλει από το μυαλό της.

Η Κάτια επισκέπτεται επιτέλους το σπίτι που τους έχει βρει η Σοφία, και αναγκάζεται να καταπιεί την έκπληξή της όταν καταλαβαίνει το σχέδιό της.

Ο Αλέξης, ανήμπορος μακριά από την Κάτια, που νιώθει να ξεγλιστρά μέσα από τα χέρια του, παίρνει μια παράτολμη απόφαση που θέτει την ζωή του σε κίνδυνο. Ο Ανδρέας και η Λουκία φεύγουν με το σκάφος για μερικές μέρες, και η Μαρίνα δυσκολεύεται να διαχειριστεί την νέα πραγματικότητα.

Η Έλλη και η Κική βγαίνουν οι δυο τους για να ξεχάσουν τα ερωτικά τους προβλήματα, όμως τελικά η βραδιά τους κρύβει μια αναπάντεχη έκπληξη. ενώ δείτε εδώ και τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η σειρά.

Η υπόθεση της σειράς

Η «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ» είναι η νέα καθημερινή, ερωτική, δραματική σειρά μυστηρίου του OPEN, σε σκηνοθεσία του Στάμου Τσάμη και κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 17:50 με ένα συγκλονιστικό πρώτο επεισόδιο.

Καθηλωτική, συγκινητική και γεμάτη ανατροπές η «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ» έρχεται καθημερινά στο OPEN. Πόσο εύκολα μπορούν να ανατραπούν όλα ξαφνικά; Αρκεί μία λάθος κίνηση και τα μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια έρχονται στο φως.

Πάθη, έρωτες, αντιζηλίες, ψέματα και θανάσιμα μυστικά ανατρέπουν τις ζωές των ηρώων της σειράς και τους φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια που πίστευαν πως είχε ξεχαστεί.

Η τελευταία ώρα

Όταν θα έρθει η στιγμή που οι αδικημένοι θα θελήσουν να αποδώσουν δικαιοσύνη, τίποτα δε θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους και όλα θα ξεκινήσουν και πάλι από την αρχή.

Όλη η σειρά ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών μέσα από την αφήγηση της Έλλης, μιας νεαρής κοπέλας που βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Στο πρώτο επεισόδιο, η Έλλη (Αθηνά Ροδίτου) και η Κάτια (Ελένη Σακκά), δυο δεκαεννιάχρονες ξαδέλφες, γιορτάζουν την είσοδό τους στην Νομική.

Ο Ορέστης Τζιόβας στην σειρά «Η τελευταία ώρα»

Ο Ανδρέας (Ορέστης Τζιόβας), πατέρας της Έλλης και θείος της Κάτιας, τους κάνει δώρο ένα ταξίδι με σκάφος στη Ρόδο. Μαζί με την κολλητή φίλη Κική (Μαρίλια Χαριδήμου) και το αγόρι της Κάτιας, Αλέξη (Παύλος Πιέρρος), η παρέα διασκεδάζει ανέμελη στο νησί.

Μέχρι που ένα βράδυ, μια σειρά από λάθη και μοιραίες αποφάσεις, τους οδηγεί σε μία πράξη που θα αλλάξει δραματικά όχι μόνο τις δικές τους ζωές, αλλά και των οικογενειών τους.