Σούσουρο στον ΣΚΑΙ με την εκπομπή του Σάκη Ρουβά - Προβλήθηκε μια φορά και αποφάσισαν να...

Άσχημα τα νέα για τον παρουσιαστή - τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο στον ΣΚΑΙ με την εκπομπή του Σάκη Ρουβά - Προβλήθηκε μια φορά και αποφάσισαν να...

Κακά τα μαντάτα για τον Σάκη Ρουβά! Η πρεμιέρα της εκπομπής Idols στον ΣΚΑΙ δεν άλλαξε κατά πως φαίνεται τις συνήθειες των τηλεθεατών την Παρασκευή το βράδυ και η τηλεθέαση της παραγωγής στο δυναμικό κοινό κυμάνθηκε πολύ χαμηλά (δείτε εδώ τα ποσοστά) παρ' όλο που είχε θέμα την εθνική σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Δικαστήριο στον ΣΚΑΙ

Όπως αναφέρει σημερινό 26/11 δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso προβληματισμός επικρατεί στο κανάλι μετά τα πολύ χαμηλά νούμερα της πρεμιέρας ενώ ακόμη και το twitter "δίκασε" το Idols (δείτε εδώ τα tweets).

Οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ σκέφτονται να αλλάξουν την ημέρα και την ώρα της προβολής της εκπομπής καθώς η μέρα που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο αποδείχτηκε πως ήταν μια λανθασμένη κίνηση απέναντι στον ανταγωνισμό. Μένει τώρα να δούμε αν οι αλλαγές θα γίνουν αυτή την εβδομάδα ή θα δοκιμάσουν να "κάψουν" ακόμη ένα επεισόδιο απέναντι στους αντιπάλους.

«Τους βλέπεις να πιάνονται στα χέρια...»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ήταν ένας από τους ανθρώπους που μίλησαν στην πρεμιέρα της εκπομπής Idols, του Σάκη Ρουβά, η οποία ήταν αφιερωμένη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αναφέρθηκε στις όμορφες αλλά και στις άσχημες στιγμές που πέρασε με τους γονείς του.

Όπως εξήγησε, οι δυο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι, ωστόσο υπήρξαν στιγμές που τα πράγματα μεταξύ τους ξέφευγαν και οι καυγάδες τους ήταν πολύ μεγάλη.

«Ήταν σκληρή περίοδος γιατί είδα και σκληρά πράγματα μέσα στο σπίτι. Όταν είσαι 5 - 6 χρονών και βλέπεις τους γονείς σου να πιάνονται στα χέρια, είναι κάποια πράγματα που σου μένουν χαραγμένα στη μνήμη. Σου μένει ένα τραύμα και το κουβαλάς αυτό.

Η Αλίκη με τον Δημήτρη, μία τσακωνόντουσαν και μία που ήταν πάλι μαζί. Έζησα και ωραίες στιγμές, δεν ήταν μόνο οι τσακωμοί. Έζησα και περιοδείες μαζί τους. Πήγα στην Αμερική το 1985, όπου παίζανε οι δυο τους το “Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα”. Τότε ένιωσα πολύ ωραία, ήταν οι γονείς μου ερωτευμένοι», είπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.