GNTM 4: Τα είδε όλα η Κυβέλη - Πήγανε για κάμπινγκ και έστησαν σκηνές

«Μετά από αυτό που έγινε με το λοφτ δε θέλω να πω τίποτα γιατί θα με κοροϊδεύουν»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Τα είδε όλα η Κυβέλη - Πήγανε για κάμπινγκ και έστησαν σκηνές

Μπορεί να έχει περάσει λίγος καιρός ωστόσο κανείς δεν έχει ξεχάσει την φρίκη που έπαθε η Κυβέλη στα πρώτα επεισόδια του GNTM 4, όταν ο Γιώργος Καράβας ανακοίνωσε στους παίκτες πως αντί για βίλα θα μείνουν σε ένα λοφτ στο κέντρο της Αθήνας.

Έτσι λοιπόν ο εφιάλτης επέστρεψε για τη νεαρή διαγωνιζόμενη μιας και σήμερα (16/11), οι διαγωνιζόμενοι ταξίδεψαν στη λίμνη Δόξα για να κάνουν κάμπινγκ. Ο Γιώργος Καράβας τους έβαλε να στήσουν σκηνές και η αλήθεια είναι πως μόνο λίγοι τα κατάφεραν.

Η Κυβέλη δε θέλησε να συμμετάσχει στην όλη διαδικασία και έτσι όλη τη δουλειά στην δική της ομάδα την έκανε ο Ντίνος.

Τα σχόλια της Κυβέλης για το κάμπινγκ στο GNTM 4

Σκάνδαλο στο GNTM 4: Σε πικάντικες στιγμές με παίκτη η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου;

Τα σχόλια στο Twitter σε κάθε επεισόδιο του GNTM 4 είναι κατά βάση αρνητικά ως προς τον τρόπο που κρίνει τους παίκτες η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, αν και φαίνεται πως είναι μια γυναίκα που ταιριάζει απόλυτα στον ρόλο που της έδωσαν.

Καθώς το GNTM είναι ένα ριάλιτι που ειδικά φέτος θρέφεται από τα spoilers και τη σπέκουλα, γιατί τα νούμερα είναι πεσμένα, είναι αναμενόμενο να κυκλοφορούν διάφορα για το συγκεκριμένο project του STAR.

Όμως αυτό που διέρρευσε στα social media ως φημολογία τα τελευταία 24ωρα, κάπως ξεπερνάει τα όρια. Πρόκειται για μια ανεπιβεβαίωτη φήμη -η οποία δεν έχει καμία βάση- που θέλει την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου (δείτε εδώ την ηλικία και καταγωγή της) να είχε μια «πικάντικη» στιγμή με παίκτη που πέρασε από το GNTM στις auditions, αλλά δεν προχώρησε περισσότερο.

Αυτή η φημολογία αναφέρθηκε μάλιστα και στα q&a που κάνει στο προφίλ της στο Instagram η Soula Glamorous, η οποία πάντοτε φέρνει στην επιφάνεια άγνωστες λεπτομέρειες και κουτσομπολιά. Η Soula αναφερόμενη σε αυτή τη φημολογία, τόνισε πως αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, θα είχαν τραβηχτεί φωτογραφίες και κάποιος θα της είχε στείλει ένα ντοκουμέντο.

Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει, γι’ αυτό και χαρακτήρισε ως μυθομανία τη φημολογία.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου GNTM