GNTM 4: "Ατύχημα" για την Όλγα στο σετ - Της έφυγε το ρούχο και φωτογραφήθηκε γυμνή

Βρήκε τρόπο και το έσωσε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4:

Η σημερινή φωτογράφιση του GNTM 4 ήταν εξαιρετικά απαιτητική και έγινε ακόμα πιο δύσκολη με το disavantage. Τα μοντέλα έπρεπε να ποζάρουν πάνω σε ένα άλογο μέσα στη λίμνη με φυσική έκφραση και αέρινα ρούχα. Κάπου εκεί λοιπόν ήρθε και το ατύχημα της Όλγας.

Η Όλγα είχε καταφέρει να κάνει πολύ ωραίες πόζες ωστόσο κάποια στιγμή έπεσε από το άλογό της. Εκεί λοιπόν της έφυγε το ρούχο και αναγκάστηκε να ποζάρει πάνω στο άλογο ημίγυμνη.

Το θετικό ήταν ότι κατάφερε να "σώσει" το ατύχημά της και να δώσει τελικά μία πολύ δυνατή λήψη στους κριτές.

Το ατύχημα της Όλγας στο σετ του GNTM 4

Άλλος άνθρωπος η Ραφαέλα έναν μήνα μετά από την αποχώρησή της από το GNTM 4

Την Ραφαέλα Ροδινού την γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM 4 καθώς όταν αποφάσισε να ακολουθήσει το τηλεοπτικό ταξίδι της μόδας είχε εμφανιστεί με μακριά, ράστα μαλλιά.

Μάλιστα, το μοντέλο είχε δείξει εξαρχής πως ήταν πρόθυμη να κάνει τα πάντα προκειμένου να πάει αρκετά μακριά στον διαγωνισμό αφού όταν ήρθε το επεισόδιο της μεταμόρφωσης η Ραφαέλα Ροδινού ήταν από τις διαγωνιζόμενες που υπέστη την μεγαλύτερη αλλαγή. Από την άλλη, στους χρήστες του Twitter δεν είχε αρέσει καθόλου η αλλαγή.

Μπορεί να μην έκατσε αρκετό καιρό μιας και στα μέσα Οκτωβρίου η ίδια αποχώρησε από το GNTM 4. Ωστόσο, μέσα στους τελευταίους μήνες η ίδια έχει αλλάξει ριζικά το look της όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στο Instagram.