GNTM 4: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο σπίτι - «Βούλωνε και μάθε να ακούς»

Ο Ντίνος τα έβαλε με την πρώην παρέα του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο σπίτι - «Βούλωνε και μάθε να ακούς»

Ο Ντίνος ήταν ένα από τα παιδιά που κατάφεραν να επιστρέψουν στο σπίτι του GNTM 4 και από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο σπίτι έδειξε ξεκάθαρα πως δε θέλει να κάνει ξανά παρέα με τα παιδιά που είχε έρθει κοντά στην αρχή του παιχνιδιού.

Στο σημερινό (16/11) λοιπόν επεισόδιο, ο Ντίνος αποφάσισε να μιλήσει στην πρώην παρέα του και να τους εξηγήσει για ποιο λόγο απομακρύνθηκε. Έτσι τους είπε πως τον ενόχλησαν κάποια υποτιμητικά σχόλια που έκαναν για τον ίδιο, για την εμφάνισή του καθώς και για την απόδοσή του στις φωτογραφίσεις.

«Θα με ειρωνεύεσαι ή θα με αφήσεις να μιλήσω; Βούλωνε και μάθε να ακούς και να συζητάς με άλλα άτομα. Ήρθες εδώ κι απλά επιτίθεσαι, δεν ήρθες με καμιά διάθεση να συζητήσεις, απλά πετάς προσβολές για IQ… οπότε βούλωνε και μάθε να ακούς και συζητάς με άλλα άτομα. Πετάς πολύ βαριές κουβέντες που δεν παίρνονται πίσω!», του απάντησε οργισμένος ο Κωνσταντίνος.

Όλοι θεώρησαν πως τα λόγια αυτά του Ντίνου έχουν μεταφερθεί από την Κυβέλη και έτσι στη συνέχεια η επίθεση αυτή πέρασε σε εκείνη.

Ο μεγάλος καυγάς στο σπίτι του GNTM 4

"Ατύχημα" για την Όλγα στο σετ - Της έφυγε το ρούχο και φωτογραφήθηκε γυμνή

Η σημερινή φωτογράφιση του GNTM 4 ήταν εξαιρετικά απαιτητική και έγινε ακόμα πιο δύσκολη με το disavantage. Τα μοντέλα έπρεπε να ποζάρουν πάνω σε ένα άλογο μέσα στη λίμνη με φυσική έκφραση και αέρινα ρούχα. Κάπου εκεί λοιπόν ήρθε και το ατύχημα της Όλγας.

Η Όλγα είχε καταφέρει να κάνει πολύ ωραίες πόζες ωστόσο κάποια στιγμή έπεσε από το άλογό της. Εκεί λοιπόν της έφυγε το ρούχο και αναγκάστηκε να ποζάρει πάνω στο άλογο ημίγυμνη.

Το θετικό ήταν ότι κατάφερε να "σώσει" το ατύχημά της και να δώσει τελικά μία πολύ δυνατή λήψη στους κριτές.