Big Brother 2: Το πλάνο του Νάσου για να "λυγίσει" η Μαίρη

«Δε θα έχει bodyguard»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Το πλάνο του Νάσου για να

Η Μαίρη φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα έχει μπει στο στόχαστρο πολλών στο σπίτι του Big Brother. Η παρέα του Νάσου έχει ξεσπάσει όλο το θυμό για αποχώρηση του Κωστή πάνω της και πλέον ψάχνουν τρόπο να τη βγάλουν από τη μέση.

Όπως εξήγησε λοιπόν ο Νάσος, ο τρόπος για να κάνουν τη Μαίρη να "λυγίσει" δεν είναι να την ψηφίσουν για να φύγει αλλά να "χτυπήσουν" τους κοντινούς της ανθρώπους και κυρίως τη Μαρία, η οποία πολλές φορές λειτουργεί σαν "σωματοφύλακας" για εκείνη.

Παρόλα αυτά, στη συνέχεια προσπάθησαν να μιλήσουν λίγο μεταξύ τους και να λύσουν την παρεξήγηση, ωστόσο δεν βρήκαν άκρη.

Το πλάνο του Νάσου για τη Μαίρη στο Big Brother 2

«Μία εβδομάδα πριν σε έκραζε» - Η Ανχελίτα "άδειασε" την Μαίρη στην Ευδοκία

H αποχώρηση του Κωστή από το σπίτι του Big Brother, έφερε μεγάλη πίκρα τόσο στον Πέτσα όσο και στην Ανχελίτα. Λίγο μετά το live της Παρασκευής, το ζευγάρι έπιασε την Ευδοκία και της μίλησε για τη Μαίρη.

Συγκεκριμένα της μίλησαν για την προηγούμενη εβδομάδα και για τις φορές που την έκραξε επειδή ήταν αρχηγός και είχε πάρει παραπάνω εξουσία.

Η Ευδοκία δε θέλησε να πει κάτι και αντ' αυτού προτίμησε να τους πει πως λογικά φταίει το γεγονός ότι είχε στεναχωρηθεί με την αποχώρηση του Ισίδωρου, ωστόσο και οι δύο συνέχισαν να λένε για τη Μαίρη και για τον τρόπο με τον οποίο εκμεταλλεύεται τους παίκτες μέσα στο σπίτι.