The 2night show: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η αποψινή (17/11) καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μαζί της και η Τζένη Διαγούπη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night show: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η αποψινή (17/11) καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου -που διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό- υποδέχεται απόψε (17/11) το βράδυ στο The 2Night Show την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Μεταξύ άλλων, δηλώνει «περσόνα» και έτοιμη να αποδεχθεί τις προκλήσεις που της παρουσιάζονται.

Οι αποψινές 17/11 καλεσμένες του Αρναούτογλου στο The 2night show

Μιλάει για την εμπειρία της στο «J2US», αλλά και για τη σχέση που είχε με τη μουσική από μικρή. Θα αποδεχθεί, τελικά, τις προτάσεις νυχτερινών μαγαζιών για να τραγουδήσει στην πίστα τους;

Γιατί οι φίλοι της την αποκαλούν «χρυσόψαρο»; Επίσης, δε διστάζει να μιλήσει για τις προδοσίες που βίωσε στη ζωή της, αλλά και για όλο το χρονικό του χωρισμού, με τον πρώην σύζυγό της. Το φινάλε που κάνει στην εκπομπή είναι τόσο εκρηκτικό όσο και η ίδια, καθώς ανεβαίνει στο stage μαζί με τους «Prestige The Band» και ερμηνεύει αγαπημένα της τραγούδια.

Στην παρέα του «The 2Night Show», έρχεται και η χαρισματική Τζένη Διαγούπη. Το «λαμπερό πλάσμα», όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, θυμάται στιγμές από τη συνάντησή της με τον Γρηγόρη, στη σειρά το «Κόκκινο Δωμάτιο» και μας εξηγεί γιατί ποτέ δεν έβαλε νυφικό στην πραγματική της ζωή.

Αποκαλύπτει γιατί σταμάτησε να γράφει θεατρικά έργα, μετά τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά, και πόσο ευτυχισμένη νιώθει με την πορεία της. Πριν μας… «Χαιρετήσει τον Πλάτανο» όμως, περνάει τις δοκιμασίες τόσο του Γρηγόρη όσο και του μικρού Σπύρου, οι οποίοι έχουν διάθεση για πολύ παιχνίδι μαζί της.

Το 5αψήφιο εβδομαδιαίο ποσό που πήρε η Παναγιώτατου σε ριάλιτι και άφησε "κάγκελο" την Καινούργιου

Και όμως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει πάρει πενταψήφιο ποσό την εβδομάδα για να συμμετάσχει σε ριάλιτι της τηλεόρασης. Μόλις το αποκάλυψε, η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της έμειναν άφωνοι με τα μηδενικά.

Η ξανθιά καλλονή, ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο αν θα πήγαινε στο Survivor, - δείτε έναν από τους παίκτες που θα πάει - με την ίδια να απαντάει ότι αν της έκαναν μια καλή πρόταση θα πήγαινε.

Τότε, η δημοσιογράφος της είπε: «Δηλαδή, αν σου έδιναν 10.000 ευρώ την εβδομάδα θα πήγαινες;». Εκεί λοιπόν ήρθε η αποκάλυψη.

«Νομίζω ότι όλα είναι πιθανά, αν υπάρξει μια πρόταση που να αξίζει και οικονομικά.. Έχω πάει με 10.000 ευρώ σε άλλο παιχνίδι. Πρέπει να ανεβάσουμε λίγο το ποσό», αποκάλυψε... και όλοι κατάλαβαν πως εννοούσε ότι τα πήρε στην Φάρμα.