Big Brother 2: Ο Νάσος καταστρώνει σχέδια για να διώξει με σειρά τους παίκτες από το σπίτι

Τι ανέφερε ο ίδιος;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Ο Νάσος καταστρώνει σχέδια για να διώξει με σειρά τους παίκτες από το σπίτι

Ο ανταγωνισμός στο σπίτι του Big Brother 2 φαίνεται ολοένα και να φουντώνει με το πέρασμα των ημερών καθώς φτάνουν στην τελική ευθεία μετά από την αποκάλυψη που έκανε η Νάταλι Κάκκαβα για το πότε πρόκειται να γίνει ο μεγάλος τελικός.

Έτσι λοιπόν, ο Νάσος Ντάλης θέλησε να μιλήσει με τα κοντινά πρόσωπα που έχει στο σπίτι του μεγάλου αδελφού έτσι ώστε να δει το πως θα μπορούσε να ψηφίσει με τα υπόλοιπα παιδιά με βάσει την στρατηγική του προκειμένου να φύγουν πρώτοι από εκείνον.

Να τονίσουμε πως η προηγούμενη εβδομάδα ήταν αρκετά δύσκολη για τα περισσότερα άτομα στο σπίτι καθώς αποχώρησε ο Κωστής Στυλιανάκης, κάτι που δεν περίμεναν με τίποτα.

Το σχέδιο του Νάσου στο σπίτι του Big Brother 2

Το πλάνο του Νάσου για να "λυγίσει" η Μαίρη

Η Μαίρη φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα έχει μπει στο στόχαστρο πολλών στο σπίτι του Big Brother. Η παρέα του Νάσου έχει ξεσπάσει όλο το θυμό για αποχώρηση του Κωστή πάνω της και πλέον ψάχνουν τρόπο να τη βγάλουν από τη μέση.

Όπως εξήγησε λοιπόν ο Νάσος, ο τρόπος για να κάνουν τη Μαίρη να "λυγίσει" δεν είναι να την ψηφίσουν για να φύγει αλλά να "χτυπήσουν" τους κοντινούς της ανθρώπους και κυρίως τη Μαρία, η οποία πολλές φορές λειτουργεί σαν "σωματοφύλακας" για εκείνη.

Παρόλα αυτά, στη συνέχεια προσπάθησαν να μιλήσουν λίγο μεταξύ τους και να λύσουν την παρεξήγηση, ωστόσο δεν βρήκαν άκρη.