GNTM 4: Γυμνοί παίκτες στον αέρα του STAR; Η παραγωγή χρειάστηκε να βάλει θολούρα στο πλάνο

Τι συμβαίνει με το βίντεο που κυκλοφόρησε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 4: Γυμνοί παίκτες στον αέρα του STAR; Η παραγωγή χρειάστηκε να βάλει θολούρα στο πλάνο

Όπως έχουμε παρατηρήσει αρκετές φορές, οι παίκτες του GNTM 4 δεν δείχνουν να ντρέπονται ιδιαίτερα. Και δεν μιλάμε για την ώρα της φωτογράφισης που κάνουν τη δουλειά τους - όμως έχουν συμβεί και ακατάλληλα ευτράπελα - , αλλά όταν βρίσκονται μέσα στο σπίτι. Δεν διστάζουν να μιλήσουν άσχημα ο ένας στον άλλον ή να δείξουν τρυφερές στιγμές τους κυρίως τα ζευγάρια του παιχνιδιού.

Τις τελευταίες ωστόσο ημέρες, πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει η σχέση που έχει αναπτύξει η Κυβέλη με τον Ντίνο. Οι δυο τους έχουν απομονωθεί από τα υπόλοιπα παιδιά και περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Μάλιστα, ένα πρόσφατο πλάνο που προβλήθηκε στον αέρα του STAR από τους δυο τους να ξυπνούν στο ίδιο κρεβάτι αποδεικνύει πως έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά. Ωστόσο, το γεγονός ότι η παραγωγή έβαλε θολούρα πάνω τους, δημοσίευμα τους θέλει να είναι... γυμνοί κάτω από τα σκεπάσματα.

Παρατηρώντας όμως πιο καλά το πλάνο, θα δείτε πως δεν ήταν γυμνοί, αφού η Κυβέλη δεν είχε σηκωθεί καν από το κρεβάτι, ενώ ο Ντίνος φαινόταν μόνο από τη μέση και πάνω. Οπότε, λογικά θα υπήρχε κάποιο προϊόν πάνω στο κομοδίνο που δεν ήταν χορηγός και δεν επιτρέπεται να δείξουν την μάρκα στον αέρα.

Αυτό είναι το πλάνο του GNTM 4

Καυτά φιλιά για παίκτες του GNTM 4 σε μαγαζί στο Γκάζι - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Καλησπερούδια στις κολλητές! Θυμάστε που σας είχα γράψει πριν από λίγο καιρό για τα ζευγαράκια του GNTM; Θυμάστε που σας έλεγα συγκεκριμένα για το ζευγαράκι Όλγα-Στυλιανό; Ε, εδώ σας έχω! Οι Τατιάνες της Σούλας έπιασαν επ’ αυτοφώρω την Όλγα με τον Στυλιανό να ανταλλάζουν δημοσίως καυτά φιλιά, το Σάββατο που μας πέρασε, σε γνωστό κλαμπ στην περιοχή του Γκαζιού.

Το εκδηλωτικό ζευγάρι εθεάθη μαζί με τον Θοδωρή και τον Ντίνο από το GMTM (καθώς η φετινή παρέα μοιάζει να έχει δεθεί και εκτός σπιτιού) να πίνει ποτάκια στο μαγαζί που δουλεύει ο Θάνος εδώ και 2 μήνες.

Ορίστε και το φωτογραφικό υλικό για τους δύσπιστους στο okmag.gr!