Ο κακός χαμός στο «Κάτι Ξαναψήνεται»: Βρήκε στο πιάτο της αυτό που δεν ήθελε με τίποτα να δει

«Σιχαίνομαι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο κακός χαμός στο «Κάτι Ξαναψήνεται»: Βρήκε στο πιάτο της αυτό που δεν ήθελε με τίποτα να δει

Κάτι Ξαναψήνεται: Επική γκάφα στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Λίγοι το παρατήρησαν

Νικολέττα Ράλλη: "Καταχράστηκε την εξουσία του" - Η απάντησή της για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Έτσι λοιπόν, στο σημερινό επεισόδιο 18/11 η 31χρονη Μαρία άνοιξε το σπίτι της στους διαγωνιζόμενους του Κάτι Ξαναψήνεται μαγειρεύοντας με την βοήθεια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Αργότερα, η Μαρία υποδέχτηκε τους καλεσμένους ξεκινώντας από το ορεκτικό. Εκεί, η 32χρονη Ελένη εντόπισε στο πιάτο της μια τρίχα, η οποία προκάλεσε αμηχανία στην οικοδέσποινα της ημέρας.

«Δυστυχώς βρήκα τρίχα στο πιάτο μου, κάτι που σιχαίνομαι και δεν ήθελα να δω με τίποτα μέσα στο πιάτο μου. Δεν το υπολογίζω καθόλου», είπε η Ελένη.

Το περιστατικό στο «Κάτι Ξαναψήνεται»

Η Σπυροπούλου έδωσε μαγειρικές οδηγίες και το Twitter "έκλαψε" από τα γέλια

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά από αρκετό καιρό απουσίας από τον χώρο της τηλεόρασης, έκανε και πάλι φέτος την τηλεοπτική της επιστροφή.

Πλέον την βλέπουμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ με την εκπομπή «Κάτι Ξαναψήνεται». Ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει μέχρι στιγμής η εκπομπή δεν είναι ικανοποιητικά.

Στο σημερινό επεισόδιο της Δευτέρας 8/11, ο νεαρός που σήμερα είναι ο οικοδεσπότης του παιχνιδιού δεν άφησε από την αρχή την Κωνσταντίνα να καταλάβει αν όντως ξέρει από μαγειρική ή όχι, όμως μάλλον το κατάλαβε μόνη της όταν βρέθηκαν μαζί στην κουζίνα και άρχισαν να μαγειρεύουν.

Σε κάθε επεισόδιο έχουμε δει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πρόθυμη να βοηθήσει τους διαγωνιζόμενους. Μάλιστα, αυτή τη φορά θεώρησε πως έπρεπε να πει στον νεαρό να στρώσει πιο καλά το μείγμα με αποτέλεσμα να το κάνει η ίδια.

Αφορμή στάθηκε λοιπόν το συγκεκριμένο περιστατικό προκειμένου να σχολιαστεί από τους χρήστες του Twitter οι οποίοι δεν αφήνουν τίποτα απαρατήρητο όπως έγινε και αυτή τη φορά.

Κάτι Ξαναψήνεται - Κόλαφος το Twitter

Κάτι Ξαναψήνεται - Twitter

Κάτι Ξαναψήνεται - Σχόλια στο Twitter

Αφοπλιστικά τα σχόλια στο Twitter για το Κάτι Ξαναψήνεται

Κάτι Ξαναψήνεται - Σχόλια στο Twitter για Σπυροπούλου

Κλάμα στο Twitter με το Κάτι Ξαναψήνεται

Κάτι Ξαναψήνεται - σχόλια