Μην αρχίζεις την μουρμούρα 19/11: Ο καινούριος γείτονας του Άγγελου και της Βέλης έρχεται για να τους ταράξει την ησυχία

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μην αρχίζεις την μουρμούρα 19/11: Ο καινούριος γείτονας του Άγγελου και της Βέλης έρχεται για να τους ταράξει την ησυχία

Στο αποψινό (19/11) επεισόδιο της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, η αμνησία του Μπάμπη συνεχίζεται και η Ξένια με την Σοφία ανησυχούν.

Οι αποψινές 19/11 εξελίξεις της Μουρμούρας

Ειδικά η Σοφία σκέφτεται ακόμη και να μην νοικιάσει το σπίτι με τον Άλκη. Τι θα γίνει τελικά; Θα συνέλθει ο Μπάμπης ή η Σοφία θα νοικιάσει το σπίτι; Η πιθανότητα να αναλάβει ο Ρατζές την κλινική της οικογένειας του στην Καλκούτα και η προθυμία της Αντιγόνης να τον ακολουθήσει, κάνουν τον Μηνά να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και τη Βούλα να προσπαθεί να τον συνεφέρει…

Ο Ηλίας μπαίνει σε ανταγωνισμό με έναν άλλο μπαμπά στον παιδότοπο για το ποιος είναι ο καλύτερος μπαμπάς. Η Καίτη προσπαθεί να του πει ότι, για τη Μελίνα, είναι αδιαπραγμάτευτα ο πιο σούπερ μπαμπάς.

Ο καινούριος γείτονας του Άγγελου και της Βέλης, ο Νάσος (Διονύσης Ατζαράκης) έρχεται για να τους ταράξει την ησυχία.

Παντρεύεται ηθοποιός από την Μουρμούρα - Η αποκάλυψή της στον αέρα του ALPHA

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής (12/11) η Κωνσταντίνα Λιναρδάτου, η οποία πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, Μην αρχίζεις την μουρμούρα.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχία του σίριαλ ενώ προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως παντρεύεται!

«Στο σίριαλ είμαι 20 ετών στην πραγματική μου ζωή είμαι 30. Με τον σύντροφό μου είμαι πέντε χρόνια, είναι και αυτός ηθοποιός. Έχει γίνει η πρόταση γάμου, έχει ειπωθεί το Ναι, αλλά εντάξει δεν βιαζόμαστε».

Αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο ο σύντροφός της της έκανε πρόταση γάμου: «Είχε αγοράσει ένα κοστούμι και έντυσε με αυτό το σκυλί και είχε αγοράσει ένα κοκαλάκι για το σκύλο που έλεγε “αν θέλεις να παντρευτείς τον μπαμπά, να πεις το “ναι”. Δεν το σκέφτηκα καθόλου, απλά έκλαιγα» είπε η ηθοποιός, ενώ τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε και πρωταγωνίστρια του Τατουάζ.