Big Brother 2: Βούρκωσε η Άννα Ελευθερίου on air - Τι συνέβη;

Τι έμαθε και την "τάραξε";

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Βούρκωσε η Άννα Ελευθερίου on air - Τι συνέβη;

Πριν από λίγο ξεκίνησε άλλο ένα live του Big Brother 2 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, η Άννα Ελευθερίου βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας προκειμένου να μιλήσει με τους παρουσιαστές καθώς αυτή την εβδομάδα είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

Ωστόσο, μια απρόσμενη έκπληξη την περίμενε αφού την τάραξε κανονικότατα κάτι που δεν το περίμεναν οι υπόλοιποι αφού της ανέφεραν χαρακτηριστικά πως μόνο θέλουν να την χαλαρώσουν.

Έτσι, η Άννα Ελευθερίου φάνηκε να μην μπορεί να συγκρατήσει τα συναισθήματά της μόλις αντίκρισε στην οθόνη πως η έκπληξη ήταν η μητέρα της αλλά και η φίλη της οι οποίες θέλησαν να της στείλουν θετικά σχόλια.

Η έκπληξη που τάραξε την Άννα Ελευθερίου στο Big Brother 2

"Λύγισε" η Άννα Ελευθερίου - Η αποκάλυψή της για το τροχαίο

Την γραμμή ζωή της Άννας Ελευθερίου παρακολουθήσαμε στο αποψινό Big Brother Live, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Η συγκεκριμένη παίκτρια η οποία ήρθε εχθές στεναχωρήθηκε αρκετά που ο Μιχάλης βγήκε υποψήφιος, εξομολογήθηκε διάφορα περιστατικά που συνέβησαν στην ζωή της.

Η ίδια μέσα σε όλα αναφέρθηκε για έναν σύντομο έρωτα που είχε με τον κατά εννέα χρόνια νεότερο πρώην σύντροφό της, για τις δύσκολες οικονομικά στιγμές αλλά και για το τροχαίο που παραλίγο να χάσει την ζωή της.