The Bachelor 2: Χαλασμός στη βίλα με την επιστροφή της Μπάση και της Βοσκανίδου - Τα κορίτσια "τρελάθηκαν"

«Ήρθαμε να διεκδικήσουμε τον Αλέξη Παππά, γιατί ο Παναγιώτης δεν είχε γούστο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2: Χαλασμός στη βίλα με την επιστροφή της Μπάση και της Βοσκανίδου - Τα κορίτσια

Πριν από λίγο είδαμε τον Αλέξη Παππά στο Bachelor 2 να ανακοινώνει στα κορίτσια ποια θα έπαιρνε μαζί του στο ατομικό ραντεβού. Ωστόσο, τα υπόλοιπα κορίτσια ήρθαν αντιμέτωπα με μια έκπληξη η οποία ήταν άκρως ιδιαίτερη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς ήθελε να τις κάνει να διασκεδάσουν. Έτσι, την ώρα που οι κοπέλες βρισκόντουσαν στο σαλόνι και συζητούσαν καμιά τους δεν περίμεναν ότι θα έβλεπε μπροστά της τη Σία Βοσκανίδου και την Έλενα Μπάση.

Τα κορίτσια όταν αντίκρισαν την Έλενα και τη Σία τρελάθηκαν από τη χαρά τους, αλλά όταν η Σία τους είπε για πλάκα: “Ήρθαμε να διεκδικήσουμε τον Αλέξη Παππά, γιατί ο Παναγιώτης δεν είχε γούστο”, το χαμόγελο τους κόπηκε.

Ωστόσο στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος της Σίας Βοσκανίδου και της Έλενας Μπάση στη βίλα και η χαρά επανήλθε.

Η "εισβολή" της Βοσκανίδου - Μπάση στο The Bachelor 2

Εντυπωσιασμένη η Σία Βοσκανίδου με τον Αλέξη - «Είναι άντρακλας»

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Σία Βοσκανίδου το πρωί της Πέμπτης (23/9), με αφορμή την χθεσινή (22/9) της εμφάνιση στο The Bachelor. Η πρώην παίκτρια αναφέρθηκε μέσα σε όλα στον Αλέξη Παππά.

Η ίδια μετά το τέλος του ριάλιτι ξεκίνησε καριέρα στο χώρο του τραγουδιού, στο πλευρό συγκεκριμένα του Θέμη Αδαμαντίδη. Η Σία μάλιστα τραγούδησε στο ρομαντικό δείπνο της Γιώτας και του Αλέξη το βράδυ της Τετάρτης, με την ίδια να δηλώνει συγκινημένη που επέστρεψε στη βίλα.

«Με το που γύρισα από την Ιταλία έβαλα να δω Bachelor. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Αλέξης Παππάς, είναι άντρακλας. Στην αρχή λίγο συγκινήθηκα, μετά έλεγα “ήμουν πέρσι εγώ εκεί;”. Είναι όλο περίεργο στο μυαλό μου», είπε χαρακτηριστικά.