Big Brother 2 - highlights 19/11: Το προξενιό, τα κλάματα και η αποχώρηση "σεισμός"

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights 19/11: Το προξενιό, τα κλάματα και η αποχώρηση

Πολλές εκπλήξεις είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother 2, καθώς πριν από την αποχώρηση "σεισμό", είδαμε μια παίκτρια να κλαίει, αλλά και ένα προξενιό που έκανε η Ναταλί.

Τα 19/11 highlights του Big Brother 2

Το προξενιό της Κάκκαβα έφερε μια αποκάλυψη

Άλλο ένα live ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μαζί με την Ναταλι Κάκκαβα καλησπέρισαν όχι μόνο τους τηλεθεατές αλλά και τους καλεσμένους τους.

Μάλιστα, οι δυο από τους τρεις ήταν πρώην παίκτες Survivor οι οποίοι έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς ήταν ο Χάρης Γιακουμάτος και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα αλλά και ο δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Αρτσίτα.

Από την άλλη, η Ναταλι δεν δίστασε να κάνει τα προξενιά της καθώς είπε στον Νάσο ότι έμαθε πως η Καρολίνα είναι... ελεύθερη. Ωστόσο ο Νάσος ο οποίος είναι και υποψήφιος προς αποχώρηση ανέφερε πως εκείνη μπορεί να είναι αλλά αυτός όπως φαίνεται όχι.

Βούρκωσε η Άννα Ελευθερίου on air - Τι συνέβη;

Μεταξύ άλλων, η Άννα Ελευθερίου βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας προκειμένου να μιλήσει με τους παρουσιαστές καθώς αυτή την εβδομάδα είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

Ωστόσο, μια απρόσμενη έκπληξη την περίμενε αφού την τάραξε κανονικότατα κάτι που δεν το περίμεναν οι υπόλοιποι αφού της ανέφεραν χαρακτηριστικά πως μόνο θέλουν να την χαλαρώσουν.

Έτσι, η Άννα Ελευθερίου φάνηκε να μην μπορεί να συγκρατήσει τα συναισθήματά της μόλις αντίκρισε στην οθόνη πως η έκπληξη ήταν η μητέρα της αλλά και η φίλη της οι οποίες θέλησαν να της στείλουν θετικά σχόλια.

Έφυγε από το σπίτι με συνοπτικές διαδικασίες - Έμεινε άναυδος

Για αυτήν την εβδομάδα υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν αρχικά ο Παναγιώτης Πέτσας, η Μαίρη Βαρσάμη, η Μαρία Αλεξόγλου, ο Νάσος Ντάλλης κι η Άννα Ελευθερίου.

Ωστόσο, η Ανχελίτα ήταν αυτή που κέρδισε στην δοκιμασία του βέτο κι έσωσε τον Παναγιώτη από την διαδικασία, με αποτέλεσμα να πάρει την θέση του στους υποψήφιους προς αποχώρηση, η Ευδοκία Τσαγκλή.

Οι πέντε υποψήφιοι διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού αλλά, όπως ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Νάσος.