J2US: Λύθηκε η "παρεξήγηση" στον αέρα μεταξύ Βανδή - Μπάρκουλη! «Δεν την παρεξηγώ την μητέρα σου»

«Δεν μπορώ να μην πω κάποια πράγματα που βλέπω αλλά πάντα με σεβασμό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Λύθηκε η

Το 8o live του μουσικού φιλανθρωπικού show «J2US» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, ο Νίκος Κοκλώνης "άναψε" φωτιές με την εκρηκτική εμφάνισή του μιας και η κριτική επιτροπή ξεσηκώθηκε με την διασκευή που τραγούδησε.

Από την άλλη το πρώτο ζευγάρι που ανέβηκε στην σκηνή ήταν η Εβελίνα Νικόλιζα μαζί με τον Νίκο Μπάρκουλη τραγουδώντας το κομμάτι «Παράνοια».

Μετά το τέλος της εμφάνισης τους, η Δέσποινα Βανδή δεν δίστασε να σχολιάσει έπειτα από τον "χαμό" που είχε δημιουργηθεί με τα σχόλια που είχε κάνει η μητέρα του Νίκου Μπάρκουλη καθώς θεώρησε πως η Δέσποινα Βανδή τον αδικεί.

Τα σχόλια της Βανδή για τον Νίκο Μπάρκουλη στο J2US

«Αχ, αχ, αχ, Νικόλα! Βρε παιδιά, να σας πω κάτι… Στεναχωρήθηκα γιατί στεναχωριέσαι. Βέβαια χάρηκα στο τέλος γιατί και συ είπες ότι είναι ένα παιχνίδι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα αλλά στεναχωριέμαι που το πήρες τόσο βαριά. Καρδούλα μου, δεν υπάρχει κανένας λόγος».

«Πίστεψε με, Νικόλα μου, σε βλέπω σαν να είσαι γιος μου και προσπαθώ να διαχειριστώ την ψυχολογία σας όσο γίνεται πιο τρυφερά. Από την άλλη όμως δεν μπορώ να μην πω κάποια πράγματα τα οποία βλέπω και ακούω. Πάντα με σεβασμό στον κάθε διαγωνιζόμενο και πολύ περισσότερο σε σένα και στο νεαρό της ηλικίας σου».

Νίκος Μπάρκουλης: «Εγώ σαν πατέρας χειρότερα θα έκανα» - Στήριξε τη μητέρα του στο θέμα με την Βανδή

Ο Νίκος Μπάρκουλης μίλησε στο Happy Day σχετικά με το θέμα που προέκυψε με την μητέρα του και την Δέσποινα Βανδή, έπειτα από μια ανάρτηση που έκανε η κ. Μαίρη για την κριτική που του ασκήθηκε στο J2US.

Ο νεαρός αναρωτήθηκε ποιο είναι το πρόβλημα των υπολοίπων, από τη στιγμή που η τραγουδίστρια έδειξε κατανόηση.

«Έπρεπε να βάλω μια τελεία. Είδα και κάπου ότι συνήθως εγώ βάζω τις τελείες και αυτό ισχύει. Κοιμήθηκα δύο ώρες και δεν την πρόλαβα. Προτιμούσα να το συζητήσουμε μαζί. Δεν έβρισε κανέναν, δεν έθιξε κανέναν. Κι εγώ σαν πατέρας στο μέλλον και χειρότερα θα έκανα».

«Δεν νιώθω ότι αδικήθηκα, κυρίως εγώ δεν τα πήγα έτσι όπως περίμενα. Όλοι έγιναν κριτές. Η κ.Βανδή το κατάλαβε γιατί είναι μάνα. Οι υπόλοιποι γιατί είχαν θέμα. Δεν επιτρέπεται να πούμε τη γνώμη μας; Εγώ πάντα θα λέω τη γνώμη μου. Είτε λάθος, είτε σωστή. Αφού όλοι είναι κριτές ας δοκιμάσουν όλοι να γίνουν γιοι ενός τιτάνα. Κανείς δεν είναι κριτής».