J2US: Χαλασμός στον αέρα με το απρόοπτο τηλεφώνημα της Άννας Βίσση στη Δέσποινα Βανδή

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Χαλασμός στον αέρα με το απρόοπτο τηλεφώνημα της Άννας Βίσση στη Δέσποινα Βανδή

Στο αποψινό live του J2US όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA δεν έλειψαν τα απρόοπτα καθώς την ώρα που οι κριτές προσπαθούσαν να κρίνουν τους διαγωνιζόμενους η Άννα Βίσση η οποία μετά από την πιο γλυκιά εξομολόγηση, αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο την Δέσποινα Βανδή.

Η ίδια δίχως να γνωρίζει πως μιλούν στον αέρα είπε να πει λίγο με τη φιλενάδα της για το πόσο ωραία πέρασαν στη χτεσινή τους εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης δεν δίστασε να ζητήσει από την Δέσποινα Βανδή να την βάλει σε ανοιχτή ακρόαση. Έτσι, αφού χαιρετήθηκαν πρώτα, της ζήτησε να του πει ένα ρεφρέν για απολαύσει τη φωνή της.

Η απρόοπτη κλήση της Άννας Βίσση

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Αυτό είναι το βίντεο από την πρώτη τους συνάντηση στο σπίτι του Κοκλώνη

Στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη έγινε η πρώτη συνάντηση της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή, λίγο πριν την κοινή τους εμφάνιση στη σκηνή του J2US.

Η στιγμή αυτή για πολλούς θεωρήθηκε ιστορική, μιας και ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης για μήνες, Οι δύο τραγουδίστριες μάλιστα πρωτοσυναντήθηκαν στο σπίτι του παρουσιάστη, ο οποίος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για το γεγονός αυτό: «Η αληθινή πρώτη συνάντηση έγινε σπίτι μου. Δεν είχαν ξαναβρεθεί. Όταν μπήκε η Άννα στο σπίτι και είδε τη Δέσποινα με κοιτάει και λέει, “Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη…”. Μου αρέσει να φέρνω τους ανθρώπους κοντά».

Σήμερα λοιπόν, με αφορμή τα γενέθλια της Δέσποινας Βανδή, ο Νίκος Κοκλώνης δημοσίευσε για πρώτη φορά το βίντεο από την πρώτη συνάντηση της Βίσση - Βανδή και όπως βλέπουμε οι δυο τους τραγουδούσαν το κομμάτι του Νίκου Καρβέλα «Αντίστροφη μέτρηση».

Στην λεζάντα της ανάρτησης, ο Νίκος Κοκλώνης έγραψε χαρακτηριστικά: «Δέσποινα Βανδή, εσύ έχεις γενέθλια, σε μένα όμως φέτος, μαζί με την απόλυτη Άννα Βίσση μου κάνατε το μεγαλύτερο δώρο- από αυτά τα ανεπανάληπτα! Τι εννοώ; Το one of a kind δώρο μου ήρθε τα περασμένα Χριστούγεννα στην πρώτη σας συνάντηση με την Άννα στο σπίτι μου -ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος (μεγάλος fan και των δυο σας) που σας άκουσα να τραγουδάτε μαζί α καπέλα.

Ήταν εκείνη την ημέρα που ουσιαστικά βρεθήκατε πρώτη φορά μαζί, μιλήσατε για τόσα πολλά κ συμφωνήσατε να βάλετε φωτιά στη σκηνή του just. Δεν γράψαμε μόνο τηλεοπτική ιστορία, αλλά έγινε και η αρχή μια ωραίας φιλίας ανάμεσά σας. Αυτό πάντα θα με συγκινεί! Μέσα από αυτά που ξεκινήσαμε εκείνο το βράδυ, η Άννα, εσύ, ο Γιώργος Αρσενάκος κ εγώ γεννήθηκε η έμπνευση για πολλά ακόμα που έρχονται σύντομα! Για να κλείσω με κάτι δικό μου- γούτσου γούτσου και χρόνια σου πολλά! Love you σου αξίζουν τα καλύτερα».