DWTS: Ο Σταύρος Βαρθαλίτης αποθεώθηκε από τον Jason Ροδίτη - «Μ' αρέσει που τα δίνεις όλα»

«Χορεύεις σαν κορμάρας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
DWTS: Ο Σταύρος Βαρθαλίτης αποθεώθηκε από τον Jason Ροδίτη - «Μ' αρέσει που τα δίνεις όλα»

Μετά από την αμφιλεγόμενη εμφάνιση της Μπέσσυς Αργυράκη στο χορευτικό show του DWTS όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR, σειρά είχε ο ο Σταύρος Βαρθαλίτης όπου χόρεψε με τη Μαρία Καμενίδη fusion και εντυπωσίασαν τους κριτές.

Μάλιστα, Η αυτοπεποίθησή του στο παρκέ και ο ρυθμός που κυλάει μέσα του τον ανέβασαν στις πολύ καλές εμφανίσεις της βραδιάς και τα σχόλια που έλαβε ήταν γενναιόδωρα. Έτσι, η κριτική επιτροπή δεν άργησε να σχολιάσει κι εκείνη το πως τα πήγε απόψε.

Μεταξύ άλλων, ο Jason Ροδίτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χορεύεις σαν κορμάρας. Είσαι αλλού, μαρέσει που τα δίνεις όλα. Έχεις δυνατότητες». Από την άλλη, η Μαρίνα Λαμπροπούλου ανέφερε: «Εμένα με έχεις πείσει, η έκφραση σου, η ελαστικότητά σου. Δεν έχουμε ψυχή, είμαστε ψυχή και εσύ Βαρθαλίτη μου έχεις τεράστια ψυχή».

Η εμφάνιση του Βαρθαλίτη στο DWTS

DWTS: "Πρέπει να μάθεις να ακούς κι εσύ καμιά φορά!" - "Σφάχτηκαν" οι κριτές μεταξύ τους

Μια πολύ έντονη λογομαχία είχαν στο αποψινό (31/10) και τρίτο live του “Dancing with the stars" τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Συγκεκριμένα, η εμφάνιση της δημοσιογράφου Μαριάννας Γεωργαντή και του χορογράφου της Σπύρου δεν κατάφερε να εντυπωσίασει τόσο τους κριτές, ωστόσο κατάφερε να σχολιαστεί αρκετά μιας και δημιουργήθηε μια κόντρα ανάμεσα στη Μαρίνα Λαμπροπούλου και τους Jason Ροδίτη και Στέφανο Δημουλά.

Κατά τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, η χορογραφία δεν ήταν κατάλληλη για τη διαγωνιζόμενη, καθώς δεν αναδείκνυε τα δυνατά της σημεία με την κριτή να τονίζει πως “Δε φταίει η Μαριάννα σε αυτό, φταίει ο χορογράφος” αναφορικά με την όχι και τόσο καλή εμφάνιση του ζευγαριού.

Η διαφωνία μεταξύ τους ήταν αρκετά έντονη, με το Στέφανο Δημουλά να μην μένει αμέτοχος και να σχολιάζει: “Έγινε ξανά η παλιά καλή Μαρίνα… Κάτσε λίγο πρέπει να μάθεις να ακούς κι εσύ καμιά φορά”. Ωστόσο, η εμφάνιση της Βασιλικής Μιλλούση εντυπωσίασε τους πάντες.

DWTS τσακωμός κριτών