DWTS Highlights (21/11): Ο εντυπωσιακός Βαρθαλίτης, ο παίκτης με μείον 13 κιλά και το ζευγάρι που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό live

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
DWTS Highlights (21/11): Ο εντυπωσιακός Βαρθαλίτης, ο παίκτης με μείον 13 κιλά και το ζευγάρι που αποχώρησε

Ακόμα ένα live του DWTS έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Κυριακής (21/11) και όπως κάθε εβδομάδα έτσι και σήμερα (22/11) σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του show. Από την εντυπωσιακή εμφάνιση του Σταύρου Βαρθαλίτη, στον παίκτη που έχασε 13 κιλά και στο ζευγάρι που αποχώρησε.

Τι είδαμε χθες στο DWTS (21/11)

Εντυπωσίασε τους πάντες με την εμφάνισή της η Βίκυ Καγιά στην έναρξη του show

Άλλο ένα live του Dancing with the stars ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά κατάφεραν να "μαγέψουν" τους τηλεθεατές καθώς οι επαγγελματίες χορευτές έκαναν την έναρξη με μια άκρως εντυπωσιακή χορογραφία με το τραγούδι «Earned it» από τον The Weekend.

Μάλιστα, η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά ήταν, για ακόμα μια φορά, ήταν λαμπερή με το ρούχο της ίδιας να κλέβει τις εντυπώσεις. Η Βίκυ, ως γνωστή fashion expert, δεν θα μπορούσε να φορέσει κάτι λιγότερο στιλάτο.

Στο σημερινό 6ο live του σόου επέλεξε μια ολόσωμη φόρμα με διαφάνειες και ήταν άκρως αποκαλυπτική, με τα καλλίγραμμα πόδια της να διαγράφονται μέσα στο ρούχο. Δίπλα της φυσικά, ο Λάμπρος Φισφής. Να τονίσουμε πως την άλλη εβδομάδα θα "εισβάλλει" γνωστός παρουσιαστής.

Έξαλλη η Λαμπροπούλου on air με την Αργυράκη - «Πλέον με κουράζει όλο η πόζα και το ύφος»

Ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR το χορευτικό show DWTS που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Μάλιστα, η Μπέσσυ Αργυράκη μαζί με τον παρτενέρ της, Γιούρι Ντιμιτρόφ χόρεψαν American Smooth. Ωστόσο, το twitter έχει ξετρελαθεί μαζί της.

Ωστόσο, η εβδομάδα για την ίδια φαίνεται να ήταν αρκετά πιεστική μιας και στις πρόβες τσακώθηκε με τον Γιούρι και αυτό διότι δεν άκουγε τις οδηγίες του. Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός η Μαρίνα Λαμπροπούλου τη συμβούλευσε να ακούει προσεκτικά όταν δάσκαλό της.

Η ατμόσφαιρα μετατράπηκε πολύ σύντομα αρκετά ηλεκτρισμένη αφού όταν η παίκτρια έφερε αντιρρήσεις σκλήρυνε λίγο τη στάση της απέναντί της.

«Πλέον με κουράζει όλο η πόζα και το ύφος. Δυσκολεύει το θέμα. Μιλάμε όχι μόνο για θέληση και τεχνική. Βλέπω ένα “μπεσσίστικο διαρκείας” και θέλω πλέον “γιουρίστικο” διαρκείας. Μπέσσυ τραγούδι έκανες, εδώ χορεύεις».

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης αποθεώθηκε από τον Jason Ροδίτη - «Μ' αρέσει που τα δίνεις όλα»

Μετά από την αμφιλεγόμενη εμφάνιση της Μπέσσυς Αργυράκη στο χορευτικό show του DWTS όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR, σειρά είχε ο ο Σταύρος Βαρθαλίτης όπου χόρεψε με τη Μαρία Καμενίδη fusion και εντυπωσίασαν τους κριτές.

Μάλιστα, Η αυτοπεποίθησή του στο παρκέ και ο ρυθμός που κυλάει μέσα του τον ανέβασαν στις πολύ καλές εμφανίσεις της βραδιάς και τα σχόλια που έλαβε ήταν γενναιόδωρα. Έτσι, η κριτική επιτροπή δεν άργησε να σχολιάσει κι εκείνη το πως τα πήγε απόψε.

Μεταξύ άλλων, ο Jason Ροδίτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χορεύεις σαν κορμάρας. Είσαι αλλού, μαρέσει που τα δίνεις όλα. Έχεις δυνατότητες». Από την άλλη, η Μαρίνα Λαμπροπούλου ανέφερε: «Εμένα με έχεις πείσει, η έκφραση σου, η ελαστικότητά σου. Δεν έχουμε ψυχή, είμαστε ψυχή και εσύ Βαρθαλίτη μου έχεις τεράστια ψυχή».

Έμειναν "κάγκελο" μόλις έμαθαν ότι παίκτης του show έχασε 13 κιλά

Άλλο ένα live του Dancing with the stars μέσα από την συχνότητα του STAR ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής όπου τη πρώτη "καλησπέρα" είπε η Βίκυ Καγιά με την άκρως εντυπωσιακή εμφάνισή της η οποία κέντρισε τα βλέμματα.

Μεταξύ άλλων, σειρά είχε να ανέβει στη σκηνή του φιλανθρωπικού show ο Δημήτρης Κοκονίδης ο οποίος παρόλο που δεν εντυπωσίασε αρκετά με τις χορευτικές του κινήσεις, έπειτα από την αποκάλυψή της φάνηκε να εντυπωσίασε αρκετά την Βίκυ Καγιά αφού ανέφερε πως έχει καταφέρει να χάσει μέχρι στιγμής 13 κιλά.

«Εγώ σε βλέπω διαφορετικό… Πόσα κιλά έχεις χάσει;» είπε ο Jason Roditis στον Δημήτρη Κοκονίδη ο οποίος απάντησε: «13 κιλά παιδιά. Είχα περιθώριο από 120 πήγα στα 107».

Το ζευγάρι που αποχώρησε από το show

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε με τυχαία σειρά τα ζευγάρια που παραμένουν στο show και τελευταίες έμειναν η Μπέσσυ Αργυράκη και η Βικτόρια Χίσλοπ με τους παρτενέρ τους.

Τελικά, την πόρτα της εξόδου είδε η Βικτόρια Χίσλοπ.