The Voice Highlights (21/11): Η Ινδή παίκτρια και ο διαγωνιζόμενος που συγκίνησε τον Αργυρό

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Voice Highlights (21/11): Η Ινδή παίκτρια και ο διαγωνιζόμενος που συγκίνησε τον Αργυρό

Ακόμα ένα επεισόδιο του The Voice, που σε λίγο καιρό φτάνει στο τέλος του, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (21/11) και εμείς όπως κάθε εβδομάδα έτσι και σήμερα (22/11) σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από την Ινδή παίκτρια που εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, στον διαγωνιζόμενο που κατάφερε να συγκινήσει τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Τι είδαμε χθες (21/11) στο The Voice

H Ινδή παίκτρια που ξετρέλανε την επιτροπή

Η Nadi Raj βρίσκεται στην ομάδα του Σάκη Ρουβά και έτσι ο αγαπημένος τραγουδιστής της ανέθεσε να πει το κομμάτι "Καρδιά μου Καημένη". Το αποτέλεσμα ήταν απλά εντυπωσιακό και έτσι κατάφερε να εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Ο τραγουδιστής που συγκίνησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Στο χθεσινό (21/11) επεισόδιο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός κλήθηκε να διαλέξει στη φάση των knock outs, ανάμεσα στον Γιώργο Βέρο και την Ελένη Σκαμνιώτη. Η ερμηνεία του πρώτου συγκίνησε τον coach και έτσι τον επέλεξε για την επόμενη φάση.

«Ξέρουμε και ακούγεται αυτό, ότι ο Γιώργος είναι ένας φανταστικός τραγουδιστής, με μία τρομερή τεχνική και θα συνεχίσω μαζί του», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.