Big Brother 2: Ράκος ψυχολογικά η Ανχελίτα - "Είμαστε οι επόμενοι"

"Είναι παιδιά που έχω εκτιμήσει πάρα πολύ, δεν γίνεται να φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Ράκος ψυχολογικά η Ανχελίτα -

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνουν η Ανχελίτα και ο Παναγιώτης στο Big Brother, καθώς αποχωρούν κάθε Παρασκευή φίλοι τους, με τον Νάσο να είναι αυτός που είδε την πόρτα της εξόδου στο προηγούμενο live.

Η Ανχελίτα λοιπόν πιεσμένη από όλα αυτά που έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Δεν πειράζει. Πρέπει να αποδεχτούμε τον κόσμο που ζούμε. Άλλη μια Παρασκευούλα. Κουράστηκα ρε Big Brother αλήθεια. Έχω καταντήσει Μάρθα Βούρτση. Το παίρνω προσωπικά, είναι παιδιά που έχω εκτιμήσει πάρα πολύ, δεν γίνεται να φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον. Αν είμαστε στον τάκο με τον Παναγιώτη, θα φύγει ένας από τους δύο… Επτά Παρασκευές είναι επτά άνθρωποι και τυχαίνει όλοι να είναι από την δική μας παρέα.» είπε χαρακτηριστικά η Ανχελίτα.

Το ξέσπασμα της Ανχελίτα στο Big Brother 2

Σκάνδαλο στα εσωτερικά του ΣΚΑΙ - Τι συνέβη με το Big Brother

Το Big Brother 2 έχει μπει σε τελική ευθεία μιας και λίγο πριν το τέλος του έτους θα δούμε τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι (δείτε εδώ την ημερομηνία του). To φινάλε ωστόσο φαίνεται πως θα είναι εξαιρετικά επεισοδιακό καθώς ένα ροζ βίντεο ήρθε για να αναταράξει την ηρεμία της παραγωγής.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, οι άνθρωποι της παραγωγής διέρρευσαν όχι ένα αλλά δύο ροζ βίντεο παικτών που συνουσιάστηκαν στο μπάνιο του σπιτιού, ενώ φήμες για παίκτες που συνουσιάστηκαν στο σπίτι είχαν ακουστεί και πριν από κάποιους μήνες.

Τα βίντεο αυτά τραβήχτηκαν από το control room και συγκεκριμένα από τα κινητά των ανθρώπων της παραγωγής, ενώ στη συνέχεια το υλικό διέρρευσε στο διαδίκτυο, εκθέτοντας τις προσωπικές στιγμές των παικτών.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η κίνηση αυτή των ανθρώπων της παραγωγής δεν έχει αφήσει αδιάφορους τους ιθύνοντες του σταθμού, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτό το σκάνδαλο προκειμένου να έχουν κυρώσεις.