GNTM 4: Αυτό το μοντέλο αποχώρησε

Ξέσπασε σε κλάματα λίγο μετά το άκουσμα του ονόματός του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Αυτό το μοντέλο αποχώρησε

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα αλλά απαιτητική ταυτοχρόνως δοκιμασίας είχαν στο αποψινό (22/11) επεισόδιο του GNTM 4 τα επίδοξα μοντέλα, με ένα από αυτά να αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι.

Στην σημερινή δοκιμασία αποχώρησης οι παίκτες βρέθηκαν στον απόηχο μιας φαντασμαγορικής βραδιάς βράβευσης, να τρώνε street food παρέα με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Την καλύτερη φωτογραφία την κέρδισε η Όλγα, ενώ τελικά αυτός που αποχώρησε ήταν ο Ντίνος, επιβεβαιώνοντας το spoil που σας είχαμε μεταφέρει νωρίτερα.

Ο παίκτης που αποχώρησε από το GNTM 4

Λίγα λόγια για τον Ντίνο

Ο Ντίνος είναι 21 ετών. Ζει στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει Βιολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ενώ μικρότερος έχει ζήσει τέσσερα χρόνια στη Βιρτζίνια των Η.Π.Α. Δηλώνει αυθόρμητος, χαρούμενος, ευγενικός και θεωρεί πως διαθέτει δύο στοιχεία, που χρειάζεται ο χώρος της μόδας: αυτοπεποίθηση και αντίληψη. Κινείται μεθοδικά, έχει το θάρρος της γνώμης του και δεν φοβάται να την εκφράσει.

Πέρυσι, ο Ντίνος έφτασε κυριολεκτικά στο κατώφλι του σπιτιού του GNTM 4, αφού κόπηκε στη διαδικασία των bootcamp. Αυτό τον πείσμωσε περισσότερο ώστε να επιστρέψει πιο δυνατός και αποφασισμένος να αποδείξει στους κριτές ότι αξίζει μια θέση στο σπίτι. Στο GNTM 4 έρχεται πλέον πιο έμπειρος στο κομμάτι των φωτογραφήσεων και θεωρεί πως τίποτα δε θα σταθεί εμπόδιο στον στόχο του, που είναι μόνο η πρωτιά.

Μotto: “In every delay there is a blessing”