GNTM 4 - highlights 22/11: Τα δάκρυα, η "ύπουλη" Κυβέλη και η αποχώρηση που έφερε... χαρά

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 4 - highlights 22/11: Τα δάκρυα, η

Αν εξαιρέσουμε το τσακωμό στο σπίτι λόγω της Κυβέλης, το χθεσινό 22/11 επεισόδιο του GNTM 4 ήταν σχετικά ήρεμο. Η αποχώρηση μάλιστα στο τέλος, χαροποίησε πολλούς παίκτες.

Τα 22/11 highlights του GNTM 4

Ξέσπασε σε κλάματα η Όλγα κατά την διάρκεια της φωτογράφισης - Τι συνέβη

Με ένα αρκετά πρώτοτυπο challenge ξεκίνησε επεισόδιο, ωστόσο δυσαρέστησε πολλούς μιας και ο φωτογράφος ήταν αρκετά απαιτητικός και ειρωνικός.

Το concept της φωτογράφισης ήταν τα μοντέλα να μετατραπούν σε φρούτα και να αποτυπώσουν στον φωτογραφικό φακό τα απαιτούμενα συναισθήματα και εκφράσεις.

Όταν λοιπόν ήρθε η σειρά της Όλγας, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά, μιας και δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του, με αποτέλεσμα να φύγει από το σετ ξεσπώντας σε δάκρυα.

Ο Γιώργος Καράβας έτρεξε προς το μέρος της, προκειμένου να την παρηγορήσει.

Έπαθαν πλάκα οι παίκτες - Η ανακοίνωση του Καράβα που τους άφησε "κάγκελο"

Λίγο μετά το ξύπνημα των παικτών, ο Γιώργος Καράβας επισκέφθηκε μαζί με έναν φωτογράφο την βίλα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν ένα challenge.

Συγκεκριμένα, τα μοντέλα κλήθηκαν να μετατραπούν σε φρούτα και να αποτυπώσουν στον φωτογραφικό φακό τα απαιτούμενα συναισθήματα και εκφράσεις.

Ωστόσο, οι υποδείξεις αλλά και τα σχόλια του φωτογράφου ήταν αρκετά σκληρά και ειρωνικά, με αποτέλεσμα τόσο η Όλγα να ξεσπάσει σε κλάματα, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες να γίνουν έξαλλοι.

Αφού ολοκληρώθηκε το challenge, ο Γιώργος Καράβας αλλά και ο φωτογράφος τους ανακοίνωσαν πως επρόκειτο για μια φάρσα, καθώς δεν είναι φωτογράφος αλλά ηθοποιός!

Σκοπός της πλάκας αυτής ήταν οι παίκτες να μάθουν να ανταποκρίνονται σε περίεργες αλλά και σκληρές απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Ολόκληρο το σπίτι εναντίον της Κυβέλη - Τους έκανε άνω κάτω

Είναι πια ξεκάθαρο και ολοφάνερο πως το σπίτι του GNTM 4 έχει χωριστεί σε τρία στρατόπεδα. Το ένα είναι ο Ντίνος με την Κυβέλη, το άλλο οι Quatrifoglio και το άλλο όλοι οι υπόλοιποι.

Όπως αποδείχθηκε λοιπόν, η Κυβέλη και στις δύο κλίκες έβαζε λόγια και έθαβε τους παίκτες της μίας στους παίκτες της άλλης, προκαλώντας τον απόλυτο χαμό.

Λίγο λοιπόν μετά την ολοκλήρωση του challenge, οι Quatrifoglio και τα υπόλοιπα μοντέλα έκατσαν στον κήπο και ξεκαθάρισαν τα πράγματα μεταξύ τους, διαπιστώνοντας πως όλο αυτό έχει γίνει εξαιτίας της Κυβέλη.

Αυτό το μοντέλο πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Ακόμα ένα πλατό του GNTM 4 ολοκληρώθηκε (22/11) επεισόδιο, με ένα από τα μοντέλα να εντυπωσιάζει τους κριτές και να κερδίζει την καλύτερη φωτογραφία.

Στην σημερινή δοκιμασία αποχώρησης οι παίκτες βρέθηκαν στον απόηχο μιας φαντασμαγορικής βραδιάς βράβευσης, να τρώνε street food παρέα με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Η Κυβέλη ήταν η παίκτρια που πήρε το disadvantage, ωστόσο σημείωσε μια καλή προσπάθεια. Καλύτερη όμως ήταν αυτή της Όλγας και την Αγάπης, με τις δύο παίκτριες να είναι υποψήφιες για την αποψινή καλύτερη φωτογραφία.

Τελικά, αυτή που την κέρδισε ήταν η Όλγα!

Αυτό το μοντέλο αποχώρησε

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα αλλά απαιτητική ταυτοχρόνως δοκιμασίας είχαν στο (22/11) επεισόδιο του GNTM 4 τα επίδοξα μοντέλα, με ένα από αυτά να αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι.

Στην σημερινή δοκιμασία αποχώρησης οι παίκτες βρέθηκαν στον απόηχο μιας φαντασμαγορικής βραδιάς βράβευσης, να τρώνε street food παρέα με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Την καλύτερη φωτογραφία την κέρδισε η Όλγα, ενώ τελικά αυτός που αποχώρησε ήταν ο Ντίνος, επιβεβαιώνοντας το spoil που σας είχαμε μεταφέρει νωρίτερα.

TAGS