Σε ξένα χέρια 23/11: Ένταση ανάμεσα σε Τόνια και Μαριτίνα - Την κατηγορεί ότι δεν ενδιαφέρεται για το μωρό

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σε ξένα χέρια 23/11: Ένταση ανάμεσα σε Τόνια και Μαριτίνα - Την κατηγορεί ότι δεν ενδιαφέρεται για το μωρό

Η νέα σειρά της ΕΡΤ, αναμένεται να έχει για άλλη μια φορά καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο 23/11 στα Σε ξένα χέρια, παρόλο που δεν σημειώνει καθόλου καλά νούμερα τηλεθέασης.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς Σε ξένα χέρια 23/11

Η Σούλα αποκαλύπτει στον Χρύσανθο τα πραγματικά της αισθήματα για τον Φεγκούδη
Ο Φεγκούδης μαθαίνει για την απόφαση της Μαριτίνας να πάρει τον Μάνο και να φύγουν από το σπίτι, ενώ η Τόνια κατηγορεί τη Μαριτίνα ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το μωρό.

Η Σούλα αποκαλύπτει στον Χρύσανθο τα πραγματικά της αισθήματα για τον Φεγκούδη και η Διώνη έρχεται αντιμέτωπη με τη Μάρω και το κλεμμένο περιδέραιο.

Πώς θα αντιδράσει η Τόνια, όταν ο Μάνος της αποκαλύψει τα αληθινά του συναισθήματα για τη Μαριτίνα; Τι θα συμβεί όταν έρθει η Σούλα στο σπίτι του Φεγκούδη;

Η πλοκή της νέας σειράς της ΕΡΤ

Αφετηρία της αφήγησης αποτελεί η απαγωγή ενός βρέφους, που γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας. Το αθώο βρέφος γεννήθηκε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον, που ο ίδιος ο πατέρας του είχε προαποφασίσει ότι θα το πουλήσει κρυφά από τη μητέρα του, βάζοντας να το απαγάγουν.

Όμως, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται κι έτσι, το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) ως από μηχανής… εγγονός του. Από θέλημα της μοίρας, το μωρό βρίσκεται στο αμάξι του γιου του Φεγκούδη, Μάνου (Κυριάκος Σαλής). Η μητέρα του, η Τόνια Μαυρομάτη (Βάσω Λασκαράκη), που το αναζητούσε, μέσα από μια περίεργη σύμπτωση, έρχεται να εργαστεί ως νταντά του ίδιου της του παιδιού στην έπαυλη, χωρίς, φυσικά, να το αναγνωρίσει.