The 2night Show: Λαμπεροί οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Όλα όσα θα δούμε στην αποψινή εκπομπή (23/11)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The 2night Show: Λαμπεροί οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - μετά τη συγγνώμη του στην Ρούλα Ρέβη- υποδέχεται στο The 2Night Show, για πρώτη φορά, τον Φίλιππο Πλιάτσικα. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός μιλάει για τη σχέση αγάπης με την έφηβη κόρη του, για τη δημιουργία των «Πυξ Λαξ», αλλά και για τις μεγάλες «πείνες» που πέρασαν με τον παιδικό του φίλο Μπάμπη Στόκα, πριν εδραιωθούν στο μουσικό στερέωμα.

Εξηγεί γιατί δεν αισθάνεται επαναστάτης, ενώ μιλάει για την ανάγκη του να είναι πολιτικοποιημένο ον. Γιατί οι «Πυξ Λαξ» είναι το σπίτι του και γιατί έπρεπε να τελειώσει η συνεργασία τους το 2004; Γιατί δεν είδαμε ποτέ το συγκρότημα σε μπουζούκια; Θα αργήσει, άραγε, να έρθει η τελευταία συναυλία τους; Τέλος, ο Φίλιππος Πλιάτσικας εκφράζει τις ανησυχίες του για τη νέα γενιά και για την κλιματική αλλαγή.

Στην παρέα του «The 2Night Show», έρχεται και ο Jason Ροδίτης. Ο βραβευμένος χορευτής και κριτής του τηλεοπτικού σόου «Dancing with the Stars» μοιράζεται την άκρως ενδιαφέρουσα πορεία της ζωής του, από την Αυστραλία μέχρι την Ελλάδα.

Μιλάει για τα δύσκολα χρόνια της ξενιτιάς, το bullying που δεχόταν λόγω καταγωγής, αλλά και για το ταξίδι του στο Λονδίνο που του χάρισε διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς. Γιατί η γιαγιά του δεν ενέκρινε τη μητέρα του; Ποια ήταν η στάση του πατέρα του στο όνειρό του να γίνει χορευτής; Επίσης, μιλάει με θαυμασμό για τη γυναίκα και τα παιδιά τους και εξηγεί τον λόγο που δεν βελτιώνει τα ελληνικά του, μετά από 20 χρόνια παραμονής στην Ελλάδα.

Το trailer του αποψινού The 2night Show

Τα λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον κορωνοϊό λίγο πριν μάθει ότι είναι θετικός

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε πριν από μερικές μέρες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος βρίσκεται φυσικά σε καραντίνα και μακριά από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Ωστόσο, απόψε (22/11) το βράδυ, η εκπομπή του, The 2night show, προβλήθηκε κανονικά καθώς τα γυρίσματα είχαν ήδη πραγματοποιηθεί. Μάλιστα, ο παρουσιαστής υποδέχθηκε το κοινό με την μπάντα του να είναι μισή, καθώς ο τραγουδιστής της δεν αισθανόταν καλά και παρέμεινε στο σπίτι του.

«Είναι οι μισοί Prestige μαζι μου, μου λείπει και ο Διονύσης μου. Για προληπτικούς λόγους είμαστε πολύ προσεκτικοί. Όταν κάτι συμβαίνει σε κάποιον κάθεται στο σπίτι του.

Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη εποχή, με κρούσματα συνεχώς. Εδώ κάθε μέρα κάνουμε rapid, προσέχουμε, το επόμενο διάστημα θα έχουμε διάφορες απώλειες. Η ευχή μας είναι γρήγορη ανάρρωση για όποιον δεν είναι καλά και να επιστρέψει. Το πιο σημαντικό είναι η υγεία», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.